2011.05.02.@ 14.05

Mozogj velünk és a legnagyobb sztárokkal! – Wellness nap

5 csillagos utazásra invitálunk a sport világába: június 4-én téged is vár a Wellness nap – a Coca-Cola Testébresztő támogatásával!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha szeretsz mozogni, és szívesen eltöltenél egy napot a legismertebb fitneszelőadók társaságában, akkor ott a helyed június 4-én a Wellness magazin által szervezett Wellness napon. A budapesti Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban egész nap a mozgásé lesz a főszerep – na és persze a tiéd, hiszen minden arról szól majd, hogy jól érezd magad.

Két teremben a legnépszerűbb prezenterek és a legszuperebb óratípusok várnak majd. A nagyszínpadon fellép Béres Alexandra, Katus Attila, Tatarek Rezső, Borsodi Balázs és Lencsés Rita, valamint egy fergeteges zumbapartival vár mindenkit Vieira Lívia. A kisteremben a legújabb óratípusokat próbálhatod ki, lesz cardiobalett, salsafit, strike zone, Port de Bras, és a Body Art sem maradhat ki a sorból.

A mozgásprogramokon kívül a Wellness címlapfotózás keretében kipróbálhatod, milyen címlaplánynak lenni, a Reebok jóvoltából fényképezkedhetsz a szépségkirálynő Dammak Jázminnal, sőt, egy meglepetés sztárvendég koncertjén is részt vehetsz! Ha vállalkozó kedvű vagy, pályázhatsz a Wellness magazin arca címre is – ha te vagy a befutó, szerepelhetsz a magazinban is! Egész nap kiállítók és standjaik várnak majd, hogy megismerkedj kínálatukkal.

Hogy biztosan legyen helyed az eseményen, jelentkezz e-mailben a wellnesscafe@wellnesscafe.hu-n! Ha regisztrálsz, máris tiéd egy 30%-os vásárlási kedvezményre jogosító Reebok kupon, a helyszínen meglepetés-ajándék vár, és a sorsoláson is részt vehetsz, ahol megnyerheted az értékes ajándékok valamelyikét!

Ugye, hogy ott a helyed a Wellness napon? Hozd el a barátnőidet is, mozogjatok közösen, a belépő mindössze 500 Ft! Mi ott leszünk! És te?

Órarend:

Nagyterem:
9.00-9.45 Béres Alexandra – Súlykontroll
10.00-10.45 Lencsés Rita és Borsodi Balázs – R&B Moove élő DJ-vel
11.00-11.45 Tatarek Rezső – Iron Box
12.00-12.45 Katus Attila – Alakformáló
13.00-13.45 Vieira Lívia – Zumba

Kisterem:
9.00-9.45 Lencsés Rita és Borsodi Balázs – Body Art
10.00-10.45 Földvári Zsófi – Port de Bras
11.00-11.45 Borlan Mariann – Cardiobalett
12.00-12.45 Cseresnyés Bea – Strike Zone
13.00-13.45 Osvaldo Zequeira – Salsafit

Címkék: legnagyobb mozogj sztárokkal! velünk wellness

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend