2011.05.05.@ 15.05

The Twist az A38-on!

A The Twist zenekar május 28-án, szombaton 20 órától az A38-on lép fel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ábrahám Zsolt, Ács Oszkár, Szűcs Krisztián – és akkor még – Szőcs Gergő csapata feldolgozásokat játszó hobbiformációként indult 3 évvel ezelőtt, de az első saját szerzemények nyilvánvalóvá tették, hogy ez korántsem marad puszta hobbi. A fiúk „anyazenekaraikban” és vendégszerepléseik alkalmával (Heaven Street Seven, Amber Smith, Időrablók – Yonderboi, Neo) sok mindent megvalósíthattak már, de a The Twist másra született – a hatvanas évek ihletett beatzenéjét, adrenalin-pszichedeliáját keresi.

A zenekar első lemeze 2010 decemberében, Live Through The Cool címmel jelent meg, és egy kisebb lemezbemutatóra is sor került az Alexandra Pódiumon, ahol Frenk volt a vendégdobos. Az albumon szerepelnek többek között, a tavaly a rádiókban igen gyakran hallott The Original, illetve a Watching The Good Life című számok is. A sokoldalú és egyéni megszólaláshoz hozzájárulnak vendégművészek: a nagyszerű Sena az Amateurs című balladát énekli Szűcs Krisztiánnal; Both Miklós hegedűn, Márkos Albert csellón működik közre.

Nem régi indulása óta a The Twist életében már egy változás is történt: a formáció új dobosra tett szert a stuttgarti illetőségű Bernhard Hahn személyében. Bernie többek között az első négy Heaven Street Seven lemez hangmérnöke és producere is volt, nem beszélve a Kispál és a Borz Velőrózsák című albumáról. A „kiváló nyugatnémet dobos” – több stuttgarti zenekar mellett Nena és Kim Wilde mögött is ütötte a bőröket.

Új, német dobosával, Bernhard Hahn-nal koncertezik a The Twist zenekar – Szűcs Krisztián (HS7), Ábrahám Zsolt (HS7) és Ács Oszkár (Amber Smith) szupergroupja – május 28-án az A38 hajó tetőteraszán.

A zenekar első, Live Through The Cool című lemezének megjelenése után először áll a nagyközönség elé, a kiváló Bernie-vel kiegészülve. Remek, Duna-feletti teraszhangulatra, egyéni hangzásra és megjelenésre lehet számítani – aki pedig nagyon belendül, 22:00 óra után folytathatja az estét a hajó gyomrában, ahol a Quimby zenél majd.

Jegyár: 1000 Ft

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend