2011.05.06.@ 15.05

Újra klubban a jótékony party-sorozat!

A Faith In Trance Management (FiT) 2011. május 21-én folytatja különleges zenei rendezvénysorozatát. A TranceGiving Day-en sokéves várakozás után Magyarországon először mutatkozik be az Aly & Fila formáció. Az elektronikus zene jeles partysorozatába a dance4life nemzetközi mozgalom is bekapcsolódik: a részvétellel minden partizó támogatja a HIV/AIDS elleni küzdelmet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hazai klub-rajongók olyan etalonnak számító helyek, mint a Home és a Pacha bezárása óta nincsenek elkényeztetve. A legtöbb elektronikus zenei partyt óriási várakozások előzik meg, ám mégsem nyújtanak maradandó élményt, valami mindig hiányzik: van, hogy a zene hibátlan, de technikai problémák adódnak, előfordul, hogy a látvány élvezetes, de az udvariatlan kiszolgálás mindent elront és még sorolhatnánk. A Faith in Trance Management csapata azzal az elképzeléssel indult, hogy betöltse az évek óta tátongó űrt: olyan eseményeket szerveznek, amelynek főszereplői a zene igényes rajongói. Ehhez tökéletes helyszín, tökéletes hang- és fénytechnika és tökéletes kiszolgálás kell, és ami a legfontosabb: mindezek összhangja, hogy eggyé olvadva, élménnyé formálják az estét. A FiT célja, hogy minden vendég azt érezze, a tenyerükön hordozzák a szervezők, az este csak érte van.

A dance4life nemzetközi mozgalom nem ismeretlen a zenerajongók számára. A kezdeményezés 2003-ban pattant ki két reklámszakember fejéből, amikor szembesültek az AIDS járványszerű terjedésével a fiatalok körében. Mára 25 országban több mint 600.000 fiatal csatlakozott a mozgalomhoz, amelynek keretében világszerte rendhagyó eszközökkel – zenével, bulikkal – végzik a felvilágosító munkát és így teremtenek forrásokat is, immár 3 millió eurót. A dance4life nagykövetei között van Tiesto és Paul van Dyk is, de számos ország hazai sztár dj-je is csatlakozott a sorba. A Tiesto és Maxi Jazz által közösen létrehozott Dance 4 Life címet viselő szám pedig nemcsak az ő himnuszuk, hanem világsiker.

A mozgalom híre elsőként Mauro Picottoval érkezett Magyarországra 2009-ben és – közel két év kihagyás után – most ismét feltűnt február 18-án. A TranceGiving Day az olyan monstre rendezvényekhez hasonlóan, mint a világhírű Sensation partyk a jegybevételéből és a helyszínen történő adományok gyűjtésével támogatja a dance4life alapítványt. A szervezők arra is felhasználják a fiatal felnőttek körében népszerű trance és progresszív zenei vonalat, hogy a mozgalom a rendezvényen keresztül közvetlenül érje el a közönséget és segítse az AIDS/HIV vírusban rejlő veszélyek felismerését.

A rendezvény májusi helyszíne közkívánatra újra egy klub! A szórakozáshoz hőn áhított, elegáns budai klubmiliőt biztosító, nemrégiben felújított, a város szívében található party-helyszín a D.1/DPU club.
A partyn a FiT az elektronikus zene krémjéből egy igazi A-kategóriás szupersztár formációt mutat be, a DJ Mag TOP100DJ listájának élvonalából!

Magyarországon most először: Aly & Fila egy világszerte páratlan, négy órás club-szettel. Az egyiptomi szupersztárok mára már igazi legendák, felejthetetlen ASOT fellépésekkel és teltházas turnékkal Indiában, Oroszországban, Bangkokban, Finnországban, Prágában, Hollandiában, Kanadában és Los Angelesben is.

Saját kiadójuk a Future Sound of Egypt Records csatlakozott az Armada Music óriáshoz, ahol megjelent Rising Sun címmel saját lemezük. Remixeik, mint az Aly & Fila Remix – Armin Van Buuren’s Gaia – Aisha vagy az Aly & Fila Remix – Solarstone – Touchstone kikophatatlan része lett Armin „A State of Trance” rádió showjának és valamennyi mértékadó elektronikus szettnek. 2010.–ben 20. helyet értek el a DJ Mag TOP100DJ listán, miközben albumuk a Rising Sun trance albumként szinte egyedülálló módon bekerült a MixMag Top 50 –be.

A belépőjegyek:

Teljes árú elővételi jegy: 2.490 Ft.
A rendezvény napján a helyszínen: 2.990 Ft
VIP – 10.000 Ft. (amiből 5.000 Ft. lefogyasztható a rendezvény helyszínén az este folyamán)
a VIP csomag jelenleg is bővülő tartalmát keresd az interneten.
– asztalfoglalási lehetőség 2,4,6,8,10 főre amihez további extra szolgáltatások és előnyök tartoznak. Asztalfoglaláshoz írj az mgmt@trancegivingday.hu címre, vagy hívd az információs vonalat.

Jegyek válthatóak a www.ticketportal.hu weboldalon!
Infoline: 0036 30 690 3288

Bővebb információk a partiról: http://trancegivingday.hu/

Címkék: jótékony klubban party-sorozat! újra

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend