2011.05.11.@ 13.05

Szuper dallamok nyárra

Ha igazi nyári zenei csemegékre vágysz, akkor válassz az alábbi albumok közül, dőlj hátra a napágyban, és élvezd a szabadságot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ünnepeld a blues-t Dr. House-zal!

Hugh Laurie debütáló albuma, a Let Them Talk a New Orleans-i blues ünneplése, amely egyesíti Laurie zenei tehetségét ismert és kevésbé népszerű blues-klasszikusokkal, melyeket igen személyes szempontok alapján válogatott össze, és jól ismert muzsikusok segítségével játszott fel.

“Képzeletemben New Orleans egyenlő a zenével, a romantikával, az örömmel és a kétségbeeséssel; a ritmusai beették magukat a bőröm alá, hiába vagyok angol, és néha boldoggá, néha szomorúvá tesznek” – mondja Laurie. – “Imádom ezt a zenét, és szeretném, ha ti is szeretnétek. Ha csak ezredannyi örömötök lesz benne, mint nekem, már érdemes volt felvenni ezt az albumot."

Ütős slágerek régi-új formában

Az elmúlt két évben a német származású The Baseballs hatalmas hazai és nemzetközi sikereket ért el nagy slágerek – ahogy ők nevezik a stílusukat – voc’n’roll verziójával. Debütáló albumuk, a Strike! számos országban platinalemez lett, slágerlistás dalaik és teltházas koncertjeik pedig szintén a sikerről tanúskodnak. Most végre itt a folytatás, a második album String ‘n’ Stripes címmel, amelyen olyan számokat dolgoztak fel, mint a California Gurls Katy Perrytől, a Quit Playing Games With My Heart a Backstreet Boys-tól vagy a Paparazzi Lady Gagától.

Sade-rajongóknak

Sade legutóbbi, Soldier of Love című albuma a brit albumlista negyedik helyéig jutott, valamint egy Grammy-díjat is hozott az énekesnőnek, így elérkezett az idő, hogy egy újabb kiadvánnyal gyarapodjon a zenekar életműve The Ultimate Collection címmel. A klasszikus Sade-dalokon kívül három, eddig sosem hallott szerzemény is felkerült a korongra, valamint a Moon & The Sky Jay-Z-vel. Most először találhatják meg a rajongók egy kiadványon a legjelentősebb Sade-slágereket, beleértve a Best Of, a Lover’s Rock és a Soldier Of Love című korongok legnagyobb sikereit is.

Címkék: dallamok nyárra! szuper

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend