2011.05.19.@ 14.05

Lelki feltöltődés nyárra!

Ezúttal egy gyönyörűen illusztrált jóskártyát, és egy újabb kötetet ajánlunk a figyelmedbe a Titok tanítóinak könyvtárából!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A címekre kattintva megrendelheted a könyveket a polc.hu weboldalról 20 % kedvezménnyel!

John F. Demartini: A benned élő gazdagság

Minden ember nagyobb hatalmú, mint hinné, vagy mint amit adott pillanatban mutat magából. Érdekes jellegzetessége ez az emberi természetnek: saját nagyságunkat több rétegnyi illúzió borítja, a lelkünk azonban folyton arra sarkall, hogy önmagunkba mélyedve rábukkanjunk a valóságra, és a világ elé tárjuk valódi nagyságunkat, rejtett kincseinket.

Mi másért vennéd kezedbe ezt a könyvet, ha nem azért, mert egy hang azt duruzsolja a füledbe: több van benned, mint azt jelen pillanatban gondolod? Valahol a szíved mélyén érzed, hogy ha elolvasod ezt a könyvet, nagyszerűséged sokkal nyilvánvalóbbá fog válni. Ha pedig nemcsak az olvasásra összpontosítasz, hanem a kitűzött feladatokat is elvégzed, új ismeretekkel leszel gazdagabb, tapasztaltabbá válsz, és a látókörödet is kiszélesíted. Feltárod a rejtett kincseket, továbbá:

-Megtanulod, hogyan teheted tökéletessé tested működését és az egészségedet.
-Felfedezed, hogyan teremthetsz harmonikusabb kapcsolatokat és több szeretetet az életedben.
-Erőfeszítés nélkül válsz vezéregyéniséggé.
-Megtudod, hogyan alapozhatod meg az anyagi jólétedet, és ráébredsz, hogy mindenkinek – téged is beleértve – joga van a gazdagsághoz.
-Felébreszted az ösztöneidet, és nem győzöl ámuldozni, mennyi csodálatos dolog vesz körül.
-A világ elé tárod szakmai képességeidet – azzal foglalkozol, amit szeretsz, és szereted azt, amivel foglalkozol.
-Ráébredsz saját halhatatlanságodra, és nagyszerű életet élsz.

Bármelyik kincskereső egyetértene velem abban, hogy az első számú szabály: ásni kell. Ha térképed is van, annál jobb. Ez a könyv épp ezt kínálja neked: szerszámokat ad az ásáshoz és térképet, hogy minél könnyebben fel tudd tárni a hét titkos kincset.

Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya – 44 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével

A Mágikus unikornisok jóskártyacsomag tanácsokkal lát el jelenlegi életviteleddel, jövőddel és spirituális utaddal kapcsolatosan. Az unikornisok rendelkeznek a legtisztább energiával az elementálok birodalmában, ez a tisztaság az oka többek között annak is, hogy miért szeretik őket ennyire a gyermekek, és miért bíznak meg bennük.

Doreen Virtue legújabb kártyacsomagjának egyes üzeneteit és képeit kristály- és indigógyermekek sugallták, ebben is rejlik ennek a jóskártyának a különleges ereje. Minden egyes lapon egy egyszarvút ábrázoló szépséges festmény és életigenlő üzenet található. A mellékelt kézikönyv könnyen érthető útmutatásaival lehetővé teszi, hogy megjósold a jövőt önmagadnak és másoknak.

A papírdoboz tartalma:
-44 db jóskártya
-Mágikus unikornisok című könyvecske, melynek tényleges mérete: 89×125 mm.

Címkék: feltöltődés lelki nyárra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend