2011.05.27.@ 15.05

Tiéd a város, Budapest Kártyára fel!

Ha külföldre utazunk városlátogatásra, gondolkodás nélkül kiváltjuk a számtalan kedvezményt adó, helyi turisztikai kártyát. Ha az adott úti cél például London, akkor a London kártyát vágjuk zsebre, hogy kihasználjuk a kis plasztik lap nyújtotta lehetőségeket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

De nem kell külföldre menni, hogy ilyen kártyát találjunk. Idehaza is létezik olyan, amelyik sokféle kedvezményt nyújt. Fővárosi látogatásunknál a Budapest Kártya segít abban, hogy a programok közepette spóroljunk is, és tartalmasan töltsük el a pihenésre vagy felüdülésre szánt időnket. Bár többfélét is ajánlhatnak számunkra, jó ha tudjuk: a Budapest Kártya a főváros egyetlen hivatalos kártyája, melyet az információs oldalon feltüntetett valamennyi helyen elfogadnak.

Nem csak vidékről a fővárosba látogatók számára praktikus, de bárkinek jól jön, aki szeretne gond nélkül egy laza napot eltölteni a Budapesten. Rögtön öt féle kártya közül lehet választani, amelyek mindegyike segítségünkre van az utazásban, a szórakozóhelyek, múzeumok és éttermek kiválasztásában és persze óriási kedvezményeket vagy éppen ingyenes belépést is biztosít számtalan helyre.

Kezdjük a napot például a Gellért fürdőben, utána megnézhetünk egy izgalmas kiállítást a Szépművészeti Múzeumban, majd ebédeljünk egy menő belvárosi étteremben és végül záruljon a nap egy felejthetetlen dunai sétahajókázással.

Dugó helyett üljünk fel a metróra vagy a villamosra. A Budapest Kártyánkkal még a jegyért való sorban állást is megspórolhatjuk, mert ha akarjuk, a tömegközlekedés is benne van. Csak ki kell választani az öt közül a megfelelőt, igényünknek és pénztárcánknak megfelelően.

Budapest Kártyára fel, tiéd a város!

További infó: www.budapest-card.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend