2011.05.30.@ 15.05

Léber Barbara Beach Couture bemutató

Ez lesz az első olyan fürdőruha bemutató Magyarországon, melyet- a Magyar divatvilág legnagyobbjai közt számon tartott, s divatot formáló neves divattervezőnk – Léber Barbara – álmod kifutóra…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Léber Barbara Beach Couture fürdőruha kollekció megalkotását az a felismerés hívta életre, hogy a női öltözködés egyik „véglete”, a strandon való hatásos megjelenés legalább olyan fontos, mint a kiemelkedő rendezvényeken való tökéletes és stílusos megjelenés. Léber Barbara Haute Couture tervezői elképzeléseivel tökéletesen összhangban van a Beach Couture fürdőruha brand életrehívása, hiszen a nők életében a különleges alkalmakat ruhadarabjaik megválasztása teszi emlékezetessé, így fokozottan kell figyelni, hogy a fürdőruhák közül a legelőnyösebb, legizgalmasabb és adott esetben a legfeltűnőbb darabot viseljük, amely a női testet kifogástalanul öleli körül.

A Léber Barbara Beach Couture fürdőruhák a XXI. századi kozmopolita nőknek készültek, akik tisztában vannak értékeikkel, önállóak döntéseikben, határozott elképzeléseik vannak az életükről, de – mindenek előtt – rendelkeznek a női lét esszenciájával.

A Léber Barbara Beach Couture fürdőruhák prémium kategóriásak, limitált szériában készülnek, változatosságukkal, különlegességükkel és minden részletükkel a női test szépségét hangsúlyozzák.

Léber Barbara a MOME-n végzett divattervező szakon. 10 éve nyitotta meg szalonját, és azóta is sikeresen van jelen a magyar divatélet élvonalában. Cégcsoportja azóta több brandet is létrehozott, melyek legfrissebb tagja a Léber Barbara Beach Couture.

A divatbemutató – eltérően az eddigi bemutatóktól – nyitott kapukkal vár minden érdeklődőt, aki kíváncsi Léber Barbara legújabb kollekciójára. Az esemény megrendezéséhez Budapest egyik legkülönlegesebb szabadtéri színpadára esett a választás. A divatbemutatón népszerű szinésznők is megjelennek a kifutón, fellép Keresztes Ildikó és Király Viktor. DJS (Sütő Norbi) biztosítja a remek alaphangulatot, emellett rengeteg ajándékkal és nyereménnyel várják a belépőket. Főnyereményként egy egyedi tervezésű Léber Barbara fürdőruha tulajdonosa lehet valaki.

Időpont: 2011 Június 2. ( Csütörtök ). Kapunyitás: 20 órakor

Helyszín: New York Palace BOSCOLO Hotel. 1073 Budapest, Erzsébet körút 9-11.

Címkék: barbara beach bemutató couture léber

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend