2011.05.31.@ 10.05

Ötödik születésnapját ünnepli a SPF Woman

A Springfield úgy szeretné ünnepelni a női kollekció elindulásának ötödik évfordulóját, hogy május 31-re meghirdeti az első Springfield Women Day-t. Ebből az alkalomból bemutatja a nyár három kulcsdarabját, a forrónadrágot, a nyári ruhát és a farmert, valamint a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az esemény virtuális házigazdái Andrea, Barbara és Claudia. Három letisztult stílusú nő, akik bemutatják a Springfield öltözeteit a húszas, a harmincas és az idősebb korosztály számára.

A három nő történetét és stílusát a www.spf.com/woman oldalon ismerheted meg. Itt a Springfield bemutatja a laza és nőies idei kulcsdarabokat is, amik nélkül elképzelhetetlen a nyár. Fedezd fel Andrea, Barbara és Claudia világát, és készülj fel a videók végén a meglepetésre.

A Springfield Women Day-t Spanyolországban, Portugáliában, Belgiumban, Franciaországban, Luxemburgban, Ausztriában, Magyarországon és Lengyelországban is megrendezik. Hogy megünnepeljük ezt a napot, a Springfield meglepetést kínál 2011. május 31-én, kedden. Minden nő, aki kinyomtatja, és bemutatja az alábbi linken található kupont, születésnapi ajándékként -30% kedvezményt kap a női termékekből: http://www2.spf.com/woman/coupons/spf_cupon_eng.pdf

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend