2011.06.06.@ 15.06

Baby Cham (JAM) a Corvintetőn

Az Irie Maffia Soundsystem júniusban ismét speciál klubestet tart. Június 14-én 22 órától Baby Cham lép fel a Corivntetőn!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Top Cat és Tenor Fly, a Fokn Bois és az Irie Ites után ez alkalommal egy igazi dancehall-nagyágyút köszönthetünk a Corvintetőn: Magyarországon először lép fel Baby Cham jamaikai énekes és rapper. Az est házigazdája természetesen, mint immár három éve minden kedden Dermot, Jumo Daddy és Columbo de hogy a buli még érdekesebbé váljon, néhány meglepetés vendégre is számíthatunk.

A június 14-én fellépő Cham aka Baby Cham neve sokakat felvillanyoz, hiszen amikor hallunk róla, akkor mindig valami különlegesre számíthatunk.

Baby Cham, polgári nevén Damian Beckett, 1979. február 24-én született. A jamaikai születésű előadó mára már inkább az r’n’b és a rap világában mozog. Kiadványai eleinte a Madhouse Recordsnál jelentek meg, majd az Atlantic Recordshoz szerződött. 2000-es debütáló albumát, a Wow. The Storyt a legnagyobb várakozással, majd egyhangú hurrával fogadták reggae színtéren A Washington Post egy 2006-os koncertje után úgy jellemezte Baby Chamet, mint a következő Sean Pault. A Grammy-díjra jelölt Cham pályája során több neves r’n’b- és hiphopsztárral dolgozott együtt, a művész Foxy Brown, Alicia Keys, Carl Thomas, Shawn Mims, Akon, and T-Pain, Kardinal Offishall, Jadakiss, Sisqo méltó partnere.

Legismertebb dala a Ghetto Story, mely egyben második albumának is a címe: ennek Alicia Keysszel készített verziója az amerikai rádiók egyik nagy kedvence volt.
Cham legfrissebb 2011-es szerzeménye a Michael Rose-zal és Bounty Killerrel készített Stronger, melyet minden bizonnyal hallhatunk majd tőle a Corvintetőn is.

Időpont: 2011. június 14. 22.00
Helyszín: Corvintető, Budapest, VIII. Blaha Lujza tér 1-2, a Corvin Áruház 4. emelet., bejárat a Somogyi Béla utca felől
Fellépők: BABY CHAM, Nadir, Zefil, Fokaman, Dermot, Jumo Daddy, Columbo

Tekintettel a hétköznapra Cham pontban 23:00-kor kezd!

Belépő: 1600,- Ft

További infó: http:/www.corvinteto.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend