2011.06.08.@ 15.06

Babel Sound Camp – új zenei fesztivál debütál!

Új zenei fesztivál debütál 2011. július 16. és 24. között, Fonyódligeten!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A zenei szakmában eltöltött évek tapasztalatai, fesztiválok és rendezvények hosszú sorának megszervezése és korunk társadalmának alakulása egy fontos momentumra hívta fel a figyelmet, mégpedig a zajos és túlzsúfolt nagy fesztiválok, rendezvények és életmódreklámok mellett eltűnő közösségi eseményekre, leginkább pedig azok hiányára. Alapvetően ez a gondolat hívta életre a Bábel Sound Tábort, amelyet július 16. és 24. között rendeznek meg a Fonyódligeti Gyermektábor területén.

A Bábel Sound Tábor azoknak szól, akik a nagy fesztiválok, a gyorsuló élettempó világában egy otthonosabb, környezettudatos és emberközeli szórakozási formát részesítenek előnyben. Egy olyan „fesztivál” ez, amely képes utat mutatni, és olyan jövőképet felrajzolni, ahol egy nyári zenés rendezvény kikapcsolódást, pihenést, szórakozást és kulturális programokat valósít meg, miközben megőrzi ember és környezet egyensúlyát. A rendezvény viszonylag nagy alapterületen (17 Hektár) kapott helyet. Ez lehetővé teszi, hogy az egyes helyszíneket egymástól meglehetősen távol helyezzék el, amolyan hangosabb szigetekként egy alapvetően „csendesebb” fesztiválon. Így a nyugodt pihenést preferáló, akár kisgyermeküket is magukkal hozó vendégeknek is lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.

A programtervezésnél elsődlegesen nem nagy külföldi nevek bemutatása, hanem a speciális közösségi programok (pl: zenei workshopok, táncházak, beszélgetések, közös zenélés, jammelés) és terek kialakítása volt a cél. Ennek megfelelően csak két klasszikus értelemben vett zenei színpadot lesz, melyek mellett temérdek kisebb installáció és koncept-helyszín várja a közönséget.

Részletes információk és további programok: www.babelsound.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend