2011.06.17.@ 15.06

Ingyenes egészségnap június 26-án!

2011. június 26-án, vasárnap 9:30-17:00-ig a Budafoki Klauzál Ház ad helyszínt az országos, ingyenes Doktor Natúr Sziget egészségnap-sorozat első rendezvényének.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A rendezvénysorozat célja az egészséges életmód népszerűsítése, a figyelem felhívása a prevenció fontosságára, a betegségek megelőzésének és gyógyításának alternatív megoldásaival. A Doktor Natúr Sziget Egészségnapján szűrésekkel (vérnyomás-mérés, antioxidáns-mérés, vércsepp-analízis… stb.), egész napos fitnesz-bemutatókkal, ismeretterjesztő előadásokkal, tanácsadásokkal, kóstolókkal várják az érdeklődőket.

A rendezvényen szakmai kiállítók is részt vesznek, gyógytermékekkel, funkcionális élelmiszerekkel, bio-kozmetikumokkal, egészséges testmozgással foglalkozó kiállítók segítségével mutatják be a látogatóknak az egészséges életmódhoz kapcsolható termékeket, szolgáltatásokat.

Egész nap orvosi gyógy-masszőrök, fitoterapeuták, tanácsadók várnak minket, kéréseinket és kérdéseinket, valamint meglepetésvendégek és előadók is részt vesznek az eseményen.

A kilókkal küszködő, vagy a finom, de ugyanakkor egészséges, csökkentett szénhidráttartalmú ételekre, süteményekre vágyó látogatók találkozhatnak Szoó Judit szerzővel is, aki „Kilófaló” című sikerkönyv sorozatának legújabb kötetét mutatja be a rendezvényen. Egészséges és finom ételek receptjeit, egy merőben új életstílus bemutatását kapjuk majd tőle, és minden érdeklődő egy-egy finom, könnyen elkészíthető, kilófaló receptet kap ajándékba.

Az Egészségnap meglepetésvendégei: Czanik Balázs, a Venezuelai Nagykövetség, valamint Langauf István, a női kézilabda válogatott edzője.

A gyermekek részére ugrálóvár, játszóház működik majd: arcfestéssel, kézműves és egyéb kreatív foglalkozásokkal, szakképzett nevelőkkel, és kreatív játékok vásárával várják a családosokat. Érdemes ellátogatni az Egészségnapra, egész napos kikapcsolódást ígér az egész családnak az egészséges életmód jegyében.

Időpont: 2011. június 26.
Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ (Klauzál Ház)

További információ: www.doktornatursziget.hu

Címkék: 26-án! egészségnap ingyenes június

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend