2011.06.23.@ 15.06

Receptverseny a wellness hétvégéért!

Az egészséges életmód fenntartása és a megfelelő vitalitás mindannyiunk számára fontos. A legkülönfélébb csodaszerek és kozmetikai kezelések a hosszan tartó, szép élet reményével kecsegtetnek. A két legfontosabb tényezőről azonban a legtöbbször megfeledkezünk: az egészség mozgással és megfelelő táplálkozással őrizhető meg, minden más csupán kiegészíti e kettőt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Miele Főzőiskola küldetésének tekinti a tudatos életmódhoz szükséges főzési, illetve ételkészítési technikák terjesztését.

„Főzőkurzusainkon gyakran találkozom olyan kezdő, illetve gyakorlott háziasszonyokkal, akik az egészségeset versus finomat dilemmájában is szenvednek. Nagy öröm számomra, amikor a résztvevők feledve e gondolatot, új ismeretekkel felvértezve távoznak tőlünk. Bízom benne, hozzájárulunk tudatos életvitelük ízletes mindennapjaihoz”- mondta Kiss Sándor, a Miele séfje.

Tegyél egészségedért, szállj versenybe a kényeztető wellness hétvégéért!

A Miele Főzőiskola a Ramada Hotel Balatonnal együttműködésben meghirdeti a nagy receptversenyt! Töltsd fel az egészséges életmód tematikájába illő receptjeidet a mielefozoiskola.hu oldalra, s buzdítsd szavazásra ismerőseidet is! Lássuk, mennyire élünk tudatosan, s mennyire jó az, amit eszünk! A legnépszerűbb receptek közül egy szakmai zsűri választja ki a döntősöket, akik szeptember végén mérettetnek meg! A verseny többfordulós, a részletekért klikk ide!

Töltsd fel receptjeidet most, mert a verseny izgalma és a titkos receptúrák mellett a nyertest családjával együtt várja a Ramada Hotel Balaton! Az exkluzív, 500m2- es Vital Club és Wellness részleg, a három nap kényeztetés és a késő őszi balatoni táj felejthetetlen élményeket ígér: ne hagyjd ki, készítsd el saját szakácskönyvedet, és gyűjtsd be a szavazatokat!

Fotó: profimedia.hu
 

Címkék: hétvégéért! receptverseny wellness

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend