2011.06.28.@ 15.06

Hazai és külhoni sztárok a Világtalálkozó színpadán

A szórakoztató művészeti és zenei élet jeles képviselői, előadói, együttesei is fellépnek Balatonlellén, a Magyar Világtalálkozón, június 30-a és július 3-a között.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ott lesz, előadásokat meglehetősen ritkán vállaló Demjén Ferenc, már-már örökzöldnek számító dalaival, továbbá az Edda frontembere, a sokoldalú előadó Pataky Attila, a folk-rock zene talán legjobb formációja, a Kormorán együttes, és a régi hangszerek által különleges hangzást bemutató Szkíta Örökség Társulat Szakács Gáborral, az új Bojtorján együttesből pedig Pomázi Zoltán és barátai adnak koncertet.

Fellép a Világtalálkozón az amerikai hippi zenész legenda, a magyar származású Mouksa és a Psychedelic Cowboys együttes tagjai, a szintén amerikai magyar származású Megasztár győztes Király Viktor, Svédországból a világ legjobb 10 pánsíp művésze között jegyzett Steve Taylor (Szabó István). Sokan várják, ugyancsak a Svédországból érkező erdélyi származású, nemzetközi népszerűségnek örvendő Tamás Gábort, New Yorkból Lendvay Gabriella operett énekest, az Ausztráliában alakult, s ott gyakorta fellépő Vigadó Duót. Ott lesz az ifjabb korosztály kedvence a Németországban, Ausztriában és idehaza egyaránt nagysikerű IVAN az Emperor Dance táncosaival, valamint Kefír, a V-Tech énekese, Szikora Robi pedig a „Gidákkal”, énekeseivel érkezik a Világtalálkozó nagyszínpadára. Komáromi Pisti és a Live Band ad fergetes koncertet, a helyi gyermekkórust bevonva a produkcióba… Poór Péter Zsuzsival és Orsival énekel nosztalgiadalokat, Galambos Lajos, a mulatózene koronázatlan királya pedig a Dáridós csapattal lép színpadra, s bizonyára sokan várják a legutóbb az X-Faktor rokonszenves zsűritagjaként bemutatkozott, kiváló énekesnőt, Keresztes Ildikót.

Az operett műfaj képviselői közül Leblanc Győző, Tóth Éva a Csárdáskirálynő színházi előadásának rendezésében is jeleskednek. A gospel világát Dávid Viktória, a békebeli zenés műfajt Tallós Rita és Kökényessy Ági, a Kazal László dalokat pedig Méry Péter eleveníti meg. A humor nagyágyúi közül Nagy Bandó András, Éles István előadásának tapsolhat a közönség, míg a táncszínpadon a 4 For Dance, a The Urban Dance és az Evia Dance és az Orova táncegyütteseknek nézhetik meg műsoraikat a Világtalálkozó résztvevői – akik egyébként július 2-án, szombaton este a Magyarok Világszépe verseny döntőjén más hírességeket is láthatnak a szórakoztató zene világából.

További infó: http://www.vilagtalalkozo.hu

Címkék: hazai külhoni színpadán sztárok világtalálkozó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend