2011.06.29.@ 14.06

Ismerd meg az emberiség kulturális és természeti értékeit!

Az UNESCO azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy az emberi civilizáció kiemelkedő jelentőségű emlékeit védelme alá veszi. A védelem alá vett műemlékek száma évről-évre bővül, hogy a lehető legtöbb örökség maradjon fenn az elkövetkezendő generációknak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A több mint 650 gyönyörű, színes fotóval illusztrált kiadványban az UNESCO Világörökségi Listáján szereplő összes helyszín megtalálható, most kiegészülve a 2009-2010-es helyszínekkel is. Ez 911 helyszín bemutatását jelenti, helyszínenként csatolt térképpel, a legfontosabb adatokkal és kulturális csemegékkel kísérve.

Többek közt a gízai piramisok, a Taj Mahal, a perui Machu Pichu, vagy a magyar helyszínek közül a pannonhalmi bencés főapátság és a tokaji történelmi borvidék. Az utóbbiból az is kiderül: nem kell messzire menni, ha különleges látnivalóra vágyunk! Ezek Európában éppúgy megtalálhatók, mint az egzotikus keleten.

Jelenleg a Partvonal Kiadó albuma az egyetlen, amely 1978-tól kezdve napjainkig az összes világörökségi helyszínt tartalmazza. Nem válogatás tehát, hanem az UNESCO Világörökség teljes gyűjteménye.

A Világörökséget most 40% kedvezménnyel vásárolhatod meg a polc.hu oldalán!

Címkék: emberiség értékeit! ismerd kulturális természeti

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend