2011.07.05.@ 11.07

Közeledik a leghosszabb egyetemi buli!

Mielőtt betöltenéd a harmincat, minimum egyszer feltétlenül ki kell próbálnod az EFOTT-ot! Hogy miért? Mert ez az a buli, ahol nem a világsztár fellépők számítanak főszereplőnek, hanem a látogatók. Ha lazulásra, strandolásra, koncertezésre vagy ismerkedésre vágysz, július 12-én irány Szolnok, Tiszaliget!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az EFOTT régen több már annál, mint aminek 36 évvel ezelőtt indult. A hetvenes években indult Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója ma már nem csak egy nyári találkozó, hanem egy hat napon át tartó folyamatos parti, amin tavaly közel 69 ezren vettek részt! Ha szingli vagy, akkor itt a helyed, mert egy helyen sorakozik fel az ország összes helyes, huszonéves partiarca, a te dolgod csak az lesz, hogy válogass közülük!

AZ EFOTT amiatt is különleges, hogy minden évben más-más városban rendezik meg, a programok pedig a hely adottságaihoz is igazodnak. Idén például a Tisza fővárosában, Szolnokon, a folyópart menti romantikus zöldben, ahol egy tó is található, akár kirándulni, sportolni és horgászni is lehet, ráadásul a hetijegyes karszalaggal ingyen látogathatod a helyi élményfürdőt is.

Az őrület idén már a 0. napon elkezdődik: Gönczi Gábor zenekara, a Smile Rock Circus egy közös örömkoncertet ad Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluorral, Vastag Csabával, Király L. Norbival, Ganxsta Zolee-val, az Animal Cannibals-el és további fellépőkkel, ami egész biztosan egy megismételhetetlen műsorszám lesz. A fellépők között lesz még a hét folyamán többek között Wolf Kati, a Quimby, a The Kolin, a Csík zenekar és a Dumaszínház több tagja is, szóval mindenki megtalálja majd az ízlésének és hangulatának megfelelő koncertet . És mivel az EFOTT elsősorban fiataloknak szól, még az árak is diákbarátnak nevezhetőek. Akkor – találkozunk ott?

Időpont: 2011. július 12-17.

További info: www.efott.hu

Címkék: buli egyetemi közeledik leghosszabb

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend