2011.07.06.@ 15.07

Szédületes karneváli jazz az A38-on!

Ezen az estén New Orleans összeborul a legsúlyosabb hiphoppal, a big bandek világa a fiesztákéval. Kihagyhatatlan francia őrület!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az elképesztően sodró és felvillanyozó energiát az igazi mediterrán fieszta vidám hangulatával ötvöző, a jazz finomságát a felvonuló zenekarok erejével, a hiphop lüktető szövegeit a francia sanzonok bájával ötvöző zenekar minden fellépése a szó legszorosabb értelmében vett Élmény.

A fúziós rézbandaként akár a tengerparton, akár a legpatinásabb koncertteremben szédületes koncerteket nyomó zenekar nem csak hangzásában olyan, mint a legelragadóbb cirkuszi mutatvány, hanem külsőségeiben is, hiszen egy olyan csapatról van szó, amely a legkisebbtől a legnagyobb rézfúvósig minden felvonultat, legyen az a picike zsebtrombita vagy akár a zenészét a dereka körül körbetekeredő, majd az égbe nyúló, megszólaltatni is iszonyatos erőbevetést megkövetelő szuzafon, miközben hajlongnak, táncolnak, mulattatnak, megőrülnek, s nyomják, csak a nyomják az elképesztően jó és pezsgő karneváli jazz-t.

Csatlakozz a vérbeli francia jazz-fiesztához!

Időpont: 2011. július 8., 20:00

Helyszín: A38 állóhajó

Bővebb infó: www.a38.hu

Címkék: a38-on! jazz karneváli szédületes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend