2011.07.07.@ 15.07

MANIK – Armies Of The Night lemezbemutató turné

2011. július 16-án, szombaton 22 órától reggel 6-ig a Corvintetőn a helyed, ahol Manik tart lemezbemutató koncertet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Manik New Yorkban látta meg a napvilágot, a New York-i egyetemen zeneipar szakon végzett. Már tanulmányai alatt is megjelentett felvételeket Christopher Manik néven, melyek főként technoorientált zenék voltak, de a sikert, pénzt, nőket, csillogást a M A N I K projekt hozta el..

Debütáló EP-jét rögtön Josh Wink Ovum kiadója publikálta, melyet egy Culprit- (Lee Foss, Jamie Jones, Soul Clap), majd egy Poker Flat- (Steve Bug kiadója) EP is követett. A brit DJ Mag listára tette, egyenesen a ‘Hot To Watch 2011’-művészek közé: e kategóriába mindig azon új arcok kerülnek, akikre érdemes odafigyelni a jövőben. Nem is tévedtek, ugyanis 2011 májusában MANIK az Ovum segítségével adta ki első albumát: a meglehetősen eklektikus lemezen hallható house, deep house, acid funk, disco, hiphop, electronica és downtempo, mi szem-szájnak ingere.

Az ifjú titán munkáira Anja Schneider, Josh Wink és Lee Foss már teljesen rákattant, mindegyik rendszeresen játssza bulijain Manik egy-egy számát. Az amerikai dj nyári világkörüli lemezbemutató turnéjának első európai állomása a budapesti Corvintető, ahol a hazai vendég szerepében: Plush & Sonashi, valamint a házigazda: Tolo, FeZ és Falcao.

Időpont: 2011. július 16. 22.00 – 06.00

Helyszín: Corvintető
Fellépők: MANIK (Ovum, Poker Flat, Hot Creations, Four:Twenty, Culprit – New York, USA)
Plush & Sonashi
Tolo (LavaLava)
FeZ (LavaLava
Falcao (LavaLava)
Jegyár: 200 Ft.
 
MANIK zenék, mixek: http://soundcloud.com/manik_nyc 
Címkék: armies lemezbemutató manik night turné

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend