2011.08.02.@ 15.08

Fogyj a Harcosok Étrendjével!

Számos elmélet van arra, hogyan kéne ennünk a fogyás és a jó közérzet érdekében. A statisztikák azonban azt bizonyítják, hogy a fogyásban vagy az egészség megtartásában hosszú távon a jelenlegi módszerek zöme megbukik. Hogy miért? Mert képtelenség őket beépíteni a mindennapok rutinjába.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ori Hofmekler saját, izraeli hadseregben szerzett tapasztalataira valamint az ókori, pl. római, légiósok evési és edzési szokásaira alapozva alkotta meg a Harcosok étrendjének elméletét.

A módszer születéséről így nyilatkozott: “Valójában nem is én találtam ki az étrendet, hanem az étrend talált rám. Minden az izraeli különleges egységnél kezdődött. Rájöttem, hogy a bajtársaim és jómagam is, sokkal jobb formában voltunk, ha nappal, az aktív időszakunkban keveset fogyasztottunk és akkor ettünk, amikor tudtuk, hogy van időnk pihenni. Az előírt napi 6-7-szeri étkezés, plusz a snack-ek, jobban lefárasztottak, mint bármi más. Erőtlen voltam és nem voltam olyan éber és összeszedett, ahogy szerettem volna… Óriási különbséget éreztem a teljesítményemben, amikor drasztikusan csökkentettem a nappal elfogyasztott étel mennyiségét. Később, az egyetemen, majd művészi pályafutásom során is, azt vettem észre, hogy ha nappal alig eszem, és este egy főétkezést fogyasztok, sokszorta kreatívabb és éberebb vagyok… Némi kutatómunka után azt találtam, hogy a harcosok régen eképp éltek és ekkor kezdett el magával ragadni a dolog.”

A Harcosok étrendje egyszerű és praktikus könyv. Ha elolvastad és megértetted a célokat és az alapelveket, azonnal elkezdheted az étrendet. Józan ész ide vagy oda, a napi egyszeri, esti, nagy étkezésre alapuló étrendet világszerte követik sikerrel fogyni vágyók, nők, szellemi munkát végző irodisták, sportolók és betegek.

A Harcosok étrendje más.
Tudományos tapasztalatokkal alátámasztva életképes, járható utat mutat. Olyan – a mindennapi rutinba kettő hét alatt beépülő utat mutat – amely más diétákból hiányzik.

A mai diéták alapja a korlátozás.
Kalóriákat számolsz, óvatos vagy a zsírbevitellel, kerülöd a szénhidrátokat. Azt mondják, ne egyél se túl sokat, se túl keveset. Ori Hofmekler szerint ennek nem kell így lennie.

A Harcosok étrendje egyszerű, hatékony, és végső soron ösztönös.
A szervezet öröklött képességeit használja a zsír égetésére és az izmok építésére természetes hormonok és más növekedési faktorok segítségével. Nincs szükség különleges szerekre, durva önmegtartóztatásra, csupán az evés időzítésének „átprogramozására.”

A Harcosok étrendje ellent mond a józan észnek (és édesanyánknak is).
Ahelyett, hogy királyként való reggelizésre, polgárként való ebédelésre, és koldusként való vacsorázásra buzdítana, azt mondja: napközben ne egyél, legfeljebb zöldségeket és gyümölcsöket. Ha pedig lement a nap, pótold be egy ültő helyedben a kimaradt három étkezést. Különösebb korlátozás nélkül… egyél, amennyit jólesik.

Meg leszel lepve…
…de ha követed 4-6 héten át ezt az egyszerű tanácsot, a benned szunnyadó harcos felébred. Ami tegnap még komoly kihívást jelentett, azt hirtelen egyszerű feladatként tudod azonnal a hátad mögött. Kirobbanó energia, fogyás, jobb koncentrálóképesség, csak néhányat sorolunk fel a várható eredmények közül.

Tűnjön bármilyen ellentmondásosnak, egészség-szakértők, kutatók, bajnok sportolók, edzők, katonai kiképzők, katonák, rendőrök és tűzoltók bólintottak már a Harcosok étrendjére.

További információ: http://harcosoketrendje.hu/

Rendeld meg a könyvet a polc.hu-ról 15% kedvezménnyel!

Címkék: étrendjével! fogyj harcosok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend