2011.08.03.@ 15.08

Mozdulj ki és nyomozz Siófokon!

A krimiestek.hu csapata egy izgalmas játékra hív mindenkit, aki szeret nyomozni, és szívesen részt venne egy kitalált bűnügy felgöngyölítésében – mindezt a barátaival, könnyed formában Siófok közkedvelt utcáin, terein, parkjában és persze a vízparton. Egész nyáron. A cél kellemes kikapcsolódást nyújtani, amihez egy bő óra, megfelelő mértékű elmehasználat és némi kitartás szükségeltetik. Mindössze ennyi.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A játék menete szerint az egyes nyomok elvezetnek más nyomokhoz, szobrokhoz, képekhez, emléktáblákhoz, végül a kép összeáll és az igazság megállíthatatlanul tör a felszínre. Ha minden nyomot megtaláltatok, akkor minden kérdésre tudjátok majd a választ. Ha pedig a válaszokat egy mondatba fogalmazzátok, akkor meg is fejtettétek a rejtélyt. Ilyen egyszerű.

A sztori:
Tartsán Mátyás hajóskapitány eltávozott közülünk. Huszonhét évet húzott le a Balatonon. Aki ismerte, szerette. Aki a barátja lett, örökké az maradt. De nincs, aki ne hallott volna róla és nincs, aki értené miért tették el láb alól. Rátok vár a feladat, hogy kiderítsétek. Ki tette? Miért? Hol? Hogyan? Mikor?

Regisztráció:
Ha részt szeretnétek venni, nem kell mást tennetek, mint jegyet váltani a Palace Café-ban a Petőfi sétányon (az idő kútja mellettt) és már neki is állhatok a kalandnak. A játékhoz nincs szükség helyismeretre.

A játék díja:
1-4 főig 600 ft/nyomozócsapat
4 fő felett +100ft fejenként
A játék trágár kifejezéseket nem tartalmaz. A szervezők 5-99 éves korig ajánlják mindazoknak, akik nem tűrik a rejtélyeket.

Mikor?
Egész nyáron. Azaz bármelyik nap mehettek nyomozni július 27-től egészen szeptember 4-ig. Keressétek a Palace Café felszolgálóit, tőlük vehetitek meg a játékot tartalmazó füzetecskét.
Ha az megvan, akkor már neki is állhattok is a nyomozásnak.

Bővebb infó: www.krimiestek.hu

Címkék: mozdulj nyomozz siófokon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend