2011.08.09.@ 15.08

Robin Hood a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Az angol származású, a szegények pártolója és igazságosztó középkori hős, Robin Hood a világ szinte minden táján ismert. Talán leginkább a filmvászonra álmodott nagy játékfilm Kevin Costnerrel a főszerepben hozta meg a történet igazi sikerét. Ezen felbuzdulva, és talán a romantika világára vágyva született meg az alkotókban a gondolat és a szándék a történet musicalszínpadra állítására.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Szabad Tér Színház megbízásából készül a rendhagyó előadói gárdára álmodott új színpadi mű. A közreműködő művészek sora is sejteti az alkotók szándékát, hisz a musical és a prózai előadók mellett a jazz és a ma divatos, kihívó streetdance jeles táncosai, a Bad Boyz csapat együtt alkotják meg az előadás egyedülálló stílusát. A történetet jól kiszolgáló, a díszlet, a látványkép alkalmazkodik az kosztümös előadás újszerű stílusához.

A címszereplő, Kovács Áron először mutatkozik be színpadi előadásban, dramatikus környezetben, mely nem kis feladat elé állítja a tehetséges zenészt.

A Robin Hood méltán lett a világ egyik legsikeresebb története. A cselekmény az örök emberi értékeket – a hazaszeretetet, az igazságkeresést, a hűséget, a szabadságvágyat – jeleníti meg lírai jelenetekben, látványos tömeg- és táncképekben, valamint izgalmas akciójelenetekben.

A musical, műfajához híven nagyívű dallamokat, slágergyanús dalokat, humort sem nélkülöző prózát, illetve karakteres és hatásos táncokat fog össze egy történetbe. Az alkotók, a zeneszerző Szomor György és szövegíró Miklós Tibor ismert és kedvelt művészek, akik számára álmaik, ötleteik színpadra kerülése és az elsöprő erejű előadás igazi kihívást jelentenek.

A tolvajok fejedelmének története régi-új kaland, mely minden korosztály számára tartalmas nyáresti kikapcsolódást biztosít!

Időpont: augusztus 12. (péntek) 20:00

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Bővebb infó: www.szabadter.hu

Címkék: hood margitszigeti robin szabadtéri színpadon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend