2011.08.16.@ 15.08

Michael Flatley: Lord of the Dance – ismét Magyarországon!

Az ír Tánc Urát ismeri az egész világ. Több, mint százmillió ember látta a műsort. Hat kontinensen állva tapsolták táncosait. Királyok és elnökök adóztak a lélegzetelállító előadásnak. 2011 novemberében pedig Magyarországra érkezik a Lord of the Dance!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Michael Flatley nevét 1994-ben ismerte meg a világ, amikor fellépett az Eurovíziós Dalfesztiválon. A mindössze 7 perces műsor megváltoztatta az ő életét és a világ szórakozásról alkotott felfogását is.

A Lord of the Dance show 1996-ban született. Michael mindössze 8 hét alatt találta ki, állította színpadra, rendezte meg és koreografálta az előadást, ráadásul a főszerepet is maga táncolta 1998-ig, összesen 400-szor.

A Lord of the Dance története az ír mondavilágon nyugvó, klasszikus mese a Jó és a Gonosz örök harcáról. A történet szerint a Kis Lélek az időn átutazva a Tánc Urának segítségére siet, hogy az meg tudja védeni az embereket az őket kísértő, gonosz Don Dorcha-tól. Amikor a Sötét Nagyúr gonosz ereje a hőst magát is megkísérti, az utazás folytatódik, elragadva a nézőt a szerelem, veszély és vágy mitikus univerzumába.

A Dél-Afrikában és Dél-Amerikában minden ismert jegyeladási rekordot megdöntő műsor most hozzánk érkezik, hogy a magyar közönséget is elkalauzolja a kelta mondakör varázslatos álomvilágába. A közel félszáz táncos professzionális mozdulatai, a lenyűgöző jelmezek, a csak itt és sehol máshol nem látható színpadi megoldások kiragadják a publikumot a jelenből és elrepítik a kelta álmok földjére.

Abban a szerencsében lehet részünk, hogy a Flatley által alapított táncakadémiákon tanult társulat látogat el hozzánk és adja nekünk azt az élményt, amelyet Michael 1996-ban megálmodott. Bár ő maga már inkább átengedi a rivaldafényt tanítványainak, de arra mindig ügyel, hogy a közönség olyat kapjon, amit egy életen át nem feled el.

Időpontok és helyszínek:

2011. november 11., 19:00, Szeged, Városi Sportcsarnok
2011. november 12., 19:00, Szombathely, Aréna Savaria
2011. november 15., 19:00 Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

A jegyek szeptember 15-ig 20% elővételi kedvezménnyel kaphatóak.

Jegyek, információ: www.tex.hu , www.lordofthedance.hu

Címkék: dance flatley ismét lord magyarországon michael

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend