2011.08.24.@ 15.08

Patrice a Zöld Pardonban

Augusztus 28-án irány a Zöld Pardon, ugyanis Patrice izzítja a hangulatot 20 órától!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szerethetjük egy nép kultúráját, kedvelhetünk előadókat, zenéket, akik-amik autentikusan közvetítetnek üzenetet. Igazi katarzist mégis az tud jelenteni, amikor egy többnemzetiségű, kultúrmixer tolja az arcunkba, és jó esetben fülünkbe is az érzelmeket. Az Afrika – Németország meccs eredményeként született Patrice, jól példázza a sokszínűséget; a reggae, ska, blues, funk, soul, hiphop és triphop elemekkel fűzerezett zenéjével elhozza mindazt, ami a nyár estékhez igazán szükséges a jó társaság és a hűtött italok mellé; azt az önfeledt, de mégis tartalommal átitatott zenét, amire jó tornacipőt koptatni, de alkalom adtán jóleső érzés a lelkületével is azonosulni.

Az első Balaton Sound-os fellépése óta tömegek várják azt a pillanatot, amit a ZP ajándékoz nekik augusztus 28-án, hiszen a stílus kiskirályával koronázzák a nyarat. Az idén 32 éves hamburgi születésű dalszerző-gitáros-énekes fiú megidézi a jamaikai nyarak hangulatát, és garantált lesz a szép magyar lányok hangos sikítozása is, szóval pasik, lesz miért féltékenykedni ezen az estén.

Ez egy hangos vasárnap lesz; ha szabadságoddal kell garázdálkodnod, most jelezd, hogy a következőn hétfőn nem mégy dolgozni, mert garantáltan nem lesz erőd felkelni.

PATRICE & THE SUPOWERS (D)
2011. augusztus 28. / 20 óra
Belépő a koncertre: 400 Ft
Belépő 22 óra után: 200 Ft

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend