2011.08.26.@ 15.08

Női Mozgásfesztivál a Millenárisban!

Szeptember első hétvégéjén újra megrendezik a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált, amely idén a tizenharmadik lesz. Budapesten a Millenáris Park ad otthont a rendezvénynek, ahol több, mint 75 mozgásformát és sporteszközt próbálhatunk ki teljesen ingyen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A fesztivál fővédnöke Monspart Sarolta, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség (NSzSz) elnöke, a népszerű vendégek között pedig megtaláljuk Nagy Tímea olimpiai bajnok vívót, és Bánhidi Petra kétszeres argentin tangó világbajnokot is.

Monspart Sarolta szerint mindig a nőnél van az egészséges életmódra való nevelés karmesteri pálcája, ezért fontos, hogy a Női Mozgásfesztiválhoz hasonló rendezvényeken hívják fel a hölgyek figyelmét a rendszeres sportolásra.

„Az egy makacs tény, hogy a férfiak általában hamarabb meghalnak. Magyarországon – beleértve a világháborúk utáni időszakokat is – soha nem volt annyi özvegyasszony, mint most. Mi nők, ha az egész családot egészséges, testedzésben gazdag életmódra neveljük, sokat tehetünk e rémisztő statisztika javításán is” – mondta a sportvezető.

A szervezők szeptember 4-én 10-től 17 óráig várják a mozogni vágyókat a Millenáris Parkban.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend