2011.08.31.@ 14.08

Odett lemezbemutatója a Gödörben

Odett nem lassít. Sőt! Odett új lemezzel jelentkezik, méghozzá „Hanyatt, homlok, egyenes” címmel, amely biztosan elhozza a különleges hangú, csinos énekes lánynak a sikert. A toplistás „Hanyatt” című dal legalábbis ezt bizonyítja. A lemezbemutató nagy buli lesz szeptember 2-án a Gödör Klubban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már januárban elterjedt, hogy Odett és csapata dolgozik az új lemezén, de akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy Müller Péter Sziámi mellett még Peter Sparrow is szövegíróként jelentkezik az új anyagon, míg zeneszerzőként és gitárosként Odett édesapja, az ex-Sziámis Polgár Péter működik közre. Az új anyagból esőként a „Hanyatt” című dalt ismerhette meg a nagyközönség az MR2 Petőfinek köszönhetően, amely úgy robbant be a köztudatba, hogy néhány hónap alatt az összes zenei médium játszani kezdte – nem véletlenül. Azóta már láthattuk is az új lemez borítóját, amelyen Odett egy diszkrét aktot mutat be, de úgyis meglátja mindenki, aki a kezébe veszi a lemezt. Már csak emiatt is érdemes…

Ami a lemezbemutatót illeti, készülhetünk, hogy nagy buli lesz. Eleve meglepetéssel készül maga a kiadó is, hiszen a tervek szerint az, aki jegyet vásárol a Gödör Klubban szeptember 2-án este, az 1200 forintos jegy mellé egy egyenesen a gyárból érkező, vadonatúj Odett lemezt kap a kezébe. Érdemes odafigyelni, hogy időben érkezzünk. Az est másik szintén figyelemreméltó résztvevője a Larry Hangman zenekar lesz, akiknél meglehetősen aktív volt az utóbbi néhány hónap, hiszen új dalokon dolgoztak, bár egy váratlan tagcsere miatt teljesen újra kellett hangszerelni az összes számot, de megjegyezhető, hogy előnyére változott minden, hiszen erős, táncos zene vezeti fel így az estét.

A bulit dj Zsazsa pörgeti a végére, így az Odett koncert után sem szabad lelépni.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend