2011.09.02.@ 13.09

Karrier útmutatás vagány nőknek

Karrier kérdésekben némi útmutatásra szorulsz? Legyél igazi vagány nő, és sajátítsd el az üzleti élet csínját-bínját az alábbi két kötetből!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A címekre kattintva megrendelheted a könyveket a polc.hu weboldalról 20 % kedvezménnyel!

Susanne Walter, Christine M.Huber: Üzleti etikett vagány nőknek – Profi fellépés, nagyobb siker

Az "Üzleti etikett vagány nőknek" a biznisz szabályairól szóló könyv, amit mindenkinek ismernie kell, mielőtt belép ebbe a világba. Ugyanakkor ez a könyv tökéletesen kidolgozott ötletek, fortélyok és trükkök ismertetője, amelybe az olvasó bármikor bekapcsolódhat. Tarkabarka és csillogóan szellemes üzleti világba kalauzoljuk, amely többet képes nyújtani, mint csupán egy unalmas, rég kiérdemesült, sötétkék alapon fehér csíkos együttesben, jellegtelen egyenkosztümben elköltött üzleti vacsorán való részvételt.

Ami vár ránk a lapokon:
-a tökéletes külső és a halk egyéni változatok aranyszabályai
-a nőies stílus: hogy jól és szépnek érezzem magam
-a siker sugárzása és élvezete
-bepillantás a nemzetközi üzleti etikettbe – eltérő kultúrákba.

Peter Fischer: Az első 100 nap a főnöki székben – Hogyan lehetünk sikeresek?

Az egészséges önbizalommal rendelkező ember biztosan boldog, ha főnöki kinevezést kap. Ám jó lesz vigyázni: az új munkakör olyan lehet, mint az aknamező! A korábbinál magasabbak lehetnek a követelmények, a beosztottak inkább az előddel szolidárisak, a kollektívában megjelennek a versengők – mindez ellehetetleníti a vezetői munkát.

"Az első 100 nap a főnöki székben" című kötetből megtudhatjuk, milyen stratégiákat alkalmazhatunk a tökéletes rajtolás érdekében, hogyan elemezhetünk a pillanat tört része alatt egy-egy helyzetet, s hogyan befolyásolhatjuk kedvezően a légkör alakulását. A szerző azt is elénk tárja, hogyan sajátíthatunk el és használhatunk föl olyan fogásokat, amelyek segítségével munkatársaink megtalálják helyüket az új csapatban. Hét alapelem és számos ellenőrző tesztkérdés révén világossá válnak a sikeres vezetőváltás tényezői.

Címkék: karrier nőknek útmutatás vagány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend