2011.09.02.@ 15.09

Tom Jones a Sportarénában!

Az énekes immár 46 éves karrierje rendkívül intenzívnek és sikeresnek mondható. Népszerűsége több mint négy évtizede töretlen mind színpadi előadóként, mind lemezkészítő művészként; ráadásul utolsó albuma kapcsán karrierje legjobb kritikáit kapta. Az újságírók csodálják és méltatják Praise & Blame című lemezét és koncertjeit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az album visszatérés volt az alapokhoz, az anyagot teljes egészében élő előadásként rögzítették Angliában, Ethan Johns felügyeletével, aki eddig olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a Kings Of Leon, Ryan Adams vagy Ray LaMontagne. Az eredmény tanúsítja, hogy Tom Jones még mindig a csúcson van énekesként és előadóként.

A legnagyobb angol és európai városokban adott koncertek kirobbanó sikere pedig arra ösztönözte az énekest, hogy ezt az élményt minél több néző számára elérhetővé tegye, így folytatja a turnét, most már az egész világot bejárva.

Tom Jones életművét, számtalan slágerét itthon sem kell külön bemutatni. Két éve teltházas, vastapssal és álló ovációval búcsúztatott budapesti koncertjére mindenki emlékszik, akinek volt szerencséje ott lenni.

Időpont: 2011. november 22., 20:00

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Címkék: jones koncert sportaréna tom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend