2011.09.05.@ 15.09

Újra jön a Tánciskolák Éjszakája

2011. szeptember 9-én immár második alkalommal szervezik meg a Tánciskolák Éjszakáját, ahol akár ingyenes táncoktatással, táncbemutatókkal és éjszakába nyúló programokkal várják a kedves vendégeket. Az eseményt követi egy afterparty, ahol a résztvevők amatőr táncversenyen is megmérettethetik magukat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismerd meg, és kóstolj bele a különféle táncstílusokba, hiszen megint lesz salsa, hip-hop, hastánc, argentin tangó, chachacha, samba, modern tánc, boogie-woogie, dance aerobik, fit-dance, showtánc, angol keringő, bécsi keringő, tangó, vagy a mostanság oly népszerű zumba és reggaeton! Továbbá idén először lesz lehetőség kipróbálni a rúdtáncot.

A Tánciskolák Éjszakája lehetőséget kínál, hogy táncoktatásokban részesülj, kipróbálhass különféle táncstílusokat egyetlen éjszaka leforgása alatt, megízlelhesd a tánciskolák pörgő hangulatát, megtekinthess profi táncbemutatókat, 30, 40 vagy akár 50 százalékos tánctanfolyam-kedvezményekre tehess szert, ismerkedj, barátkozz, hogy jól érezd magad!

Sőt, most először a rendezvény záróakkordjaként Budapest szívében, a Silenus Pub-ban rendezett afterparty keretében találkozhatsz mindazokkal, akik hozzád hasonlóan szeretnek táncolni, imádják az életet, a bulit, a showt. Élvezheted többek között majd a Tánciskolák Éjszakája házigazdájának, Csonka Andrásnak a közreműködését, hazánk kiemelkedő versenytáncosainak előadását, továbbá részt vehetsz a különféle táncstílusok alapjainak elsajátításban, de ha kedved van, akár amatőr táncverseny keretében is megmutathatod tudásod.

Ne jelentsen számodra akadályt, ha próbálkoztál már különféle táncstílusokkal, viszont még nem jutott idő valamennyire, de akkor se szomorodj el, ha a táncban való jártasságod hiányos, mert ez az éjszaka elindít a parkett ördögévé válás útján.

Kimaradtál a tavalyi programból? Amíg tavaly 23 tánciskola vett részt, közel 1000 embert mozgatott meg, idén országosan már több mint 30 helyszín közül választhatsz.

A résztvevő tánciskolákat és programjaikat, valamint az afterparty részleteit megtalálod a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.

Idén lehetőség van afterparty belépőket nyerni a Facebookon!

Címkék: buli éjszaka sport tánc tánciskola tánctanulás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend