2011.09.13.@ 14.09

Ingyenes iPhone- és Android-alkalmazással jelentkezik az Árbarátok.hu

Most már telefonnal a kézben sem marad le senki a friss, vagy limitált ajánlatokról, köszönhetően az Arbaratok.hu legfrissebb iPhone és Android alkalmazásainak. Sőt, az okostelefon-tulajdonosok a jövő kuponjait is áttekinthetik, így némi előnyre is szert tudnak tenni a kedvezményes vásárlások feltérképezésében. A megjelenés első napjaiban már kategóriájának legnépszerűbbje lett az árbarátok alkalmazás.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az új árbarátok mobilalkalmazás mindent tud, ami a közösségi vásárlási oldal honlapján tehető: azaz regisztrálhatunk, beléphetünk (akár facebook-adminnal), vásárolhatunk, nyomon követhetjük a következő ajánlatokat, hírlevelet kérhetünk. Ezen felül – s ez a mobilalkalmazás legnagyobb előnye és egyedisége – a folyamatos értesítéseknek köszönhetően nem maradunk le a friss, vagy limitált ajánlatokról sem. Az alkalmazás segítségével azonnal meg is oszthatjuk bárkivel a facebookon, a twitteren, vagy az iwiwen, hogy mit vettünk, illetve, hogy mit ajánlunk.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármikor átnézhessük a legújabb ajánlatokat, sőt, akár vásárolhatunk is a mobil segítségével. Fontos megemlíteni, hogy immáron bármikor meg tudjuk nézni az 50-90%-al vásárolható kuponokat is, így biztos, hogy nem maradunk le semmiről – a kuponok megvásárolható száma ugyanis limitált, azaz ha esetleg megvárjuk az estét, s otthon, az asztali gépünk segítségével látogatunk csak el az Árbarátok.hu oldalra, előfordulhat, hogy a rendkívüli kedvezményekre jogosító kupont addigra már mások elkapkodták.

Az alkalmazás némi előnyhöz is juttatja az okostelefon-tulajdonosokat, hiszen előre meg tudják nézni a jövőben várható kuponokat is. Az alkalmazás kategóriájában már a megjelenést követő napon az egyik legnépszerűbb lett.

Az alkalmazás letölthető az AppStore-ból, klikk ide!

Valamint az Android marketről, ha ide kattintasz! 

 
 
Címkék: alkalmazás iphone telefon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend