2011.09.19.@ 15.09

Soho Live! – Utcazene Fesztivál a Ráday utcában

Szeptember 23. és 24. között fergeteges Utcazene Fesztivál vár rád a belvárosi Ráday utcában.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Ráday utca, mint Budapest egyik első tematikus utcája elsősorban éttermeiről, kocsmáiról híres. Az utca vendéglátóhelyeit tömörítő Ráday Soho Egyesület tavaly első ízben rendezte meg hagyományteremtő céllal a Ráday utcazene fesztivált, amikor az utcába és az éttermek teraszára beköltöztek a zenészek, színészek, bábosok és mozdulatművészek.

A fesztivál nagy közönségsikere miatt idén már kétnaposra bővül a program, és a Ráday utcához csatlakozik a Tompa utca is, pénteken és szombaton délutánonként fellép többek közt: Gerendás Péter és fia, Ágoston Béla és a Schaplin, Szűts Antal Gábor, Fellegini Multikulti, Cabaret Medrano, Canarro, Presszó Tangó Libidó, Peca zenekar, Mojo WorKings.

Pénteken a Ráday utcában működő Stúdió K színház színészei is kitelepülnek az utcára Báb Fashion előadásukkal. Az utcán mozdulatművészek, pantomimesek szórakoztatják a közönséget. És nem utolsó sorban, ne feledjük, a vendéglők teraszain – akár plédekbe bugyolálva – adózhatunk az utcazene mellett a gasztronómia élvezetének is.

Címkék: fesztivál ráday zene

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend