2011.09.20.@ 15.09

A LavaLava + Monkey6 bemutatja: Sei A live a Corvintetőn!

Andy Graham – vagy ahogy a világ house- és technoszcénája számon tartja: Sei A – a kétezres évek elején tűnt fel, mint újvonalas londoni producer. Első kiadványait tinédzserkori barátjával, a deep house-ikon Milton Jacksonnal készítette még Droido néven. Nem sokkal később elérkezettnek látta az időt, hogy saját kiadót alapítson (Seinan Music), ahol eleinte kizárólag saját zenéit publikálta immáron Sei A néven.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az eltelt évek alatt kifejlődött egyedi, rögtön felismerhető hangzása, mely a techno lüktetését, a house könnyedségét, a londoni ‘koszos’ deep utaztatós mélységét és a harmóniákat egyaránt tartalmazza. Andy zenéje rövidesen felkeltette Tiga érdeklődését is, aki néhány remix és EP megjelentetése után Sei A debütáló szerzői albumát is kiadta Turbo labelen. Innentől kezdve felkérések érkeztek, többek között Jesper & John Dählbacktől, a Booka Shade duótól, Mobytól, Guy J-től, vagy az Azari & III formációtól, hogy remixeket készítsen, de dolgozott együtt Manuel Turral, Justin Martinnal, Jori Hulkkonennel és a Silicone Soullal is.

A mértékadó e-zenei magazinok jelölései után júniusban a Resident Advisor vele kevertette a legendás RA mixsorozat aktuális epizódját. Live actjét a nyári turnék és fesztiválok állomásai után a magyar közönségnek szeptember 23-án mutatja be a Corvintetőn.

Nagyterem:

SEI A live act (Turbo, Soma, International Deejay Gigolos, Push, Get Physical – UK)
JOZEF K (Kaluki, Sankeys – UK)
Max Factor (Monkey6)
Bergi (Monkey6)
Svindler (Monkey6)
Tolo (LavaLava)
Falcao (LavaLava)
FeZ (LavaLava)

Kisterem – Bergi szülinap:

Crimson & Chrom (ikz, Lick The Click!)
c0p (Sub FM)
Pun DMC aka Pándi Balázs
Elbow Room (Back Home)
Detective Kelly (Stayfly)
Datascent (Excess)
OJ Petya
DJ Orr & Ork

Belépő: 800,- Ft/ 1200,- Ft

Időpont: 2011. szeptember 23., péntek

Klikk ide a Facebook eventért!

További infók:

http://lavalava.hu/

http://corvinteto.hu/

Címkék: buli corvintető lavalava parti party

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend