2011.09.23.@ 15.09

Budapestre érkezik a Shadowland produkció!

A Pilobolus Táncszínház 2012 februárjában Budapestre érkezik, hogy Shadowland című műsorával elkápráztassa a magyar közönséget is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Shadowland jelenleg Európa és az Egyesült Államok legsikeresebb, legdivatosabb és legtöbb jegyet eladó színpadi produkciója. A Shadowland 2010-ben meghódította Európát.

A Shadowland a Pilobolus társulat eget és földet megrengető új előadása, mely részben árnyjáték, részben tánc, részben cirkusz és részben koncert. A Pilobolus a maga nemében az első ilyen típusú előadás, melyet világ körüli turnéra vittek. A Shadowland számos, különböző nagyságú és alakú mozgó vászon segítségével teremt egész estés előadást, mely egyesíti az árnyék-képmásokat és a vászon előtti koreográfiát.

A történet szürreális utazás egy tinédzser lány érzékeny világában, mely a SpongyaBob című animációs sorozat írója, Steven Banks közreműködésével íródott.

A Shadowland a Pilobolus sok éves kísérletezése során jött létre. Az eredmény a Pilobolus jellegzetes stílusának és az újmédia innovatív alkalmazásának ötvözete.

Időpont: 2012. február 28.-március 4.

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

Jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.

Nézz meg egy részletet az előadásból:

 

Címkék: cirkusz! előadás produkció shadowland színház tánc táncelőadás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend