2011.09.28.@ 15.09

Stílusos electronic lounge a Mappában!

Ha te is egy igazi klub-élményre vársz, ahol a baráti hangulat és a kiváló hangzás mellett a legfinomabb house zenék szólnak, szeptember 30-án irány a Mappa Club!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Nightlab promotion büszkén mutatja be Miklós Vajda-t, a magyar származású, Ausztriában alkotó producert. Miklós 1978-ban született Szekszárdon, és már 10 éves korára a techno, acid és rave zenék megszállottjává vált, és zenéit a mai napig szintetizátorok és equalizer-ek sokaságán komponálja.

Megjelenései inkább a külföldi közönség előtt tették ismertté, jelenleg is nyugat-európai turnéjának egyik állomásaként érkezik Budapestre, Homecoming című második full-albumával, ami leginkább az electronic lounge hangzásvilággal jellemezhető.

Az est folyamán fellép a hazai közönség számára leginkább a Debüt bulikból ismerős Zee aka Jaffa Surfa, az egyetlen hazai producer, akinek Ricardo Villalobos, Laurent Garnier vagy Ellen Alien rendszeresen pörgeti a lemezeit, a szintén bakelit megszállott DOxa és az est házigazdája Arsene Lupin, a Nightlab promotion rezidense.

Időpont: 2011. szeptember 30.

Helyszín: Mappa Club (1094 Budapest, Liliom utca 41.)

Bővebb infóért látogass el az esemény Facebook oldalára vagy a Mappa honlapjára!

Íme, egy kis ízelítő a zenéből:

Címkék: electronic lounge mappában! stílusos

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend