2011.09.29.@ 15.09

Kreatimm – Design elvitelre!

Kreatimm – Design for take-away! címmel október 2-án, vasárnap 10 és 18 óra között design vásárt tartanak az Iparművészeti Múzeumban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az őszi Kreatimm vásáron az „Unpolished – Kortárs lengyel design” kiállításhoz kapcsolódva több mint 60 magyar és lengyel alkotó köszönti az őszt. A színes, gyermekrajzszerű lengyel játékok, szellemes és elgondolkodtató lakáskiegészítők vagy a merész anyagpárosítású magyar ékszerek és újrahasznosított fabútorok a többi bemutatkozó munkához hasonlóan sokszínű kifejezései ugyanannak a határozott irányvonalnak. Hiszen a környezettudatosság, a hagyományos funkciók átértelmezése, az újszerű anyagok használata vagy az újrahasznosítás fontossága minden itt megjelenő művésznél alapvető jelentőséggel bír. Gondolkodjunk mi is velük, alkotásaikat otthonunkba vive pedig értékeljük át igényeinket, szokásainkat, legyünk a Design Hét alkalmából mi is „re-designerek”!

Lengyel re-designerek: Agnieszka Bar, Agnieszka Lasota, Kafti Design (Monika Brauntsch), Kalimba (Natka Luniak), Kosmos Project (Ewa Bochen, Maciej Jelski).

Kiállítások
Unpolished – Kortárs lengyel design
Designed in Poland – Ingyenes!
Főúri öltözetek az Esterházy-kincstárból
Gyűjtők és kincsek

Bio ételek és italok!

A vásárra a belépés ingyenes!

Helyszín: Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33–37.
Tel.: (+36 1) 456–5107

E-mail: info@imm.hu, weboldal: www.imm.hu/kreatimm

Címkék: design október vásár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend