2011.10.11.@ 15.10

Eszter kertje – zene füleinknek!

Befejeződtek a Váczi Eszter Quartet régóta várt 2. nagylemezének stúdiómunkái, így az “Eszter kertje” című album napokon belül a boltokba kerül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az „Eszter kertje” méltó követője a platinalemez státuszt elért „Vissza hozzád” című albumnak. Az új lemezen 11 vadonatúj szerzeményt hallhatunk, a hozzájuk tartozó dalszövegek ismét Eszter szerzeményei. Az első lemezhez hasonlóan az új felvételeken is közreműködött Weisz Nándor (ütőhangszerek, vibrafon), valamint természetesen, az immár állandó taggá előlépett Schneider Zoltán (gitár).

Az „Eszter kertje” egy különleges világ, ami a magyar szövegek valamint a különleges énekhang mellett egyéb meglepetéseket is tartogat: Két dalban klasszikus vonószenekar is komoly szerephez jut, illetve fuvolával és klarinéttal is kiegészül a csapat.

A legnagyobb meglepetés mégis az, hogy egy alkalommal franciául szólal meg Eszter dalszövege! Gátos Bálint szerzeményén duettpartnerként feltűnik az az Edouard Baer, aki ma Franciaország egyik legsikeresebb színésze, és a 2012-ben a mozikba kerülő Asterix 4 főszerepét játssza! (Ő játszotta Audrey Tautou partnerét az Isten nagy, én kicsi vagyok (Dieu est grand, je suis toute petite, 2001) című filmben is.)

Címkék: eszter füleinknek! kertje zene

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend