2011.10.13.@ 15.10

Afterparty a Corvintetőn!

Október 16-án, vasárnap reggel – az év legkomolyabb elektronikus zenei fesztiválja után – kezdetét veszi az év legkomolyabb afterpartyja. Akik nem érnék be egy a szombat estével, azokat vasárnap hajnaltól Coyote, Nora Naughty, Collins, Nigel Snorter és a LavaLava várja reggelizni a Corvintetőre.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szervezők nem titkolt célja az itthon igencsak gyerekcipőben és vakvágányokon járó afterparty-kultúra megreformálása. Hogy az emberek az ‘utóbuli’ szó láttán ne veretésre és buta zenékre asszociáljanak, éppúgy, mint ahogy spanyol (Barcelona, Ibiza), német (Berlin) és brit (London) társaink sem.

Az elbűvölő Nora Naughty, a LavaLava trió és a Deadcode & Logical fenegyereke mellett itt debütál CrossNineTroll is. Nigel Snorter (Hairy) és Collins (korábbi Collins & Behnam páros) duettje a közös stúdiómunkák után most back-to-back DJ-fellépésre adták a fejüket. A kettőjük nevének anagrammájából megalkotott közös projekt sokat ígér, az eddig kikerült szerzemények alapján. Collins (aka Snilloc) zenéit többek között Loco Dice már megjelenés előtt folyamatosan játssza.

Vasárnap reggel 6:30-tól, baráti belépőárral (lányoknak 08:00-ig ingyenes), remek hangtechnikával és válogatott hazai lineuppal a város közepén vár a Bónusz bónusza!

2011.10.16., vasárnap 06.30-14.00
Corvintető (Budapest, Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)

LOVELY DAY / AFTERPARTY

COYOTE (Logical, Deadcode)
NORA NAUGHTY
COLLINS aka SNILLOC
NIGEL SNORTER (Hairy)
TOLO (LavaLava)
FEZ (LavaLava)
FALCAO (LavaLava)

+ CrossNineTroll debut dj set!

+ EV Pro hangrendszer

Belépő: lányoknak 06:30-tól 08:00-ig INGYENES, utána 1000 forint.

A helyszín könnyen elérhető a Hungexpótól. A 2-es metróval két megálló a Puskás Ferenc stadiontól. Térkép, segítség: http://g.co/maps/qttnh

Címkék: afterparty corvintető

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend