2011.10.19.@ 15.10

Diótörő 3D Mikuláskor a mozikban!

A világhírű orosz zeneszerző, Csajkovszkij azonos című balettjén alapuló Diótörő története első alkalommal elevenedik meg 3D-ben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Diótörő legújabb adaptációja 1920 karácsonyán, Bécsben játszódik. A kis Mary egy különleges diótörő játékfigurát kap ajándékba keresztapjától. A kislány boldogan fekszik le aludni, de álmában megelevenedik a Diótörő és más játékai is és kezdetét veszi egy varázslatos utazás a fantázia világába. A fabáburól kiderül, hogy elvarázsolt herceg, s a kis Mary vele összefogva veszi fel a küzdelmet a gonosz Patkánykirállyal és alattvalóival. Amikor a Diótörőt túszul ejtik a gonosz patkányok, Mary kis játékaival mentőakciót indít kiszabadításáért.

A hattyúk tava és a Csipkerózsika után A diótörő Csajkovszkij harmadik balettja volt, amelynek ősbemutatóját 1892-ben tartották Szentpéterváron. Andrey Konchalovskiy filmje hiteles feldolgozása az eredeti műnek, amelyben nemcsak Csajkovszkij legismertebb dallamai csendülnek fel, de nyolc új dalt írt hozzá a háromszoros Oscar-díjas Tim Rice, az Aladdin, Az oroszlánkirály és az Evita című alkotások dalszerzője. A Diótörő 3D 90 millió dolláros költségvetésével, ragyogó 3D trükkökkel teszi vizuálisan is emlékezetessé a legújabb adaptációt, amely kiváló karácsonyi családi szórakozás nemcsak a gyerekeknek, de felnőttek számára is!

Bemutató: december 8.

Nézd meg a Diótörő trailerét!
 

Címkék: diótörő film mikulás mozi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend