2011.10.19.@ 13.10

Hogyan éljük túl a félrelépést?

Hogyan éld túl a félrelépést, ha szereted a párodat, és mindennek ellenére nem akartok szakítani egymással? Az alábbi könyv ebben nyújt gyakorlati segítséget!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rendeld meg a könyvet a címre kattintva, 20% kedvezménnyel a Polc.hu-ról!

Alfons Vansteenwegen, Maureen Luyens: Pedig szeretjük egymást… Hogyan éljük túl a félrelépést?

-Mit tegyek, ha tizenöt éve együtt élek valakivel, és hirtelen gyengéd érzések támadnak fel bennem valaki más iránt, miközben még mindig szeretem a régi páromat?

-Ha az ember beleszeret valaki másba, az annak a jele, hogy valami nincs rendjén a kapcsolatban?

-Lehetek még újra boldog a párommal, miután megcsalt?

-Milyen hosszú ideig tart teljesen feldolgozni egy félrelépést?

-Tudni fogok újra bízni a páromban? Egyáltalán lehetséges ez?

A könyv szerzőinek – akik nemzetközileg ismert családterapeuták – rengeteg ilyen jellegű kérdést tettek fel a félrelépésről szóló előadásaikon és munkájuk során is nagyon gyakran szembesültek azzal, hogy milyen nehezen boldogulnak a párok az emiatt fellépő problémákkal.

Könyvükben a harmadikkal folytatott viszonyt hét fázisra osztják: 1. a kapcsolat létesítése, 2. gyanakvás és tagadás, 3. lelepleződés, érzelmi kitörések és hirtelen elhatározások, 4. a döntés, 5. a zsákutca, 6. a viszony befejezése és 7. a feldolgozás.

Számos esetleírással szemléltetve elemzik az egyes szakaszokra jellemző helyzeteket és történéseket és tanácsot adnak arra vonatkozóan, hogy mit érdemes ott és akkor megtenni vagy éppen elkerülni.

Címkék: könyv megcsalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend