2011.10.20.@ 14.10

Ákos Arénakoncert 2011 – a boltokban!

Az Arénakoncert 2011 című koncertalbum CD-verziója az egyszeri este összes dalát tartalmazza két korongon.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kilencvenes évek kultikus zenekarának alapító-énekese több mint huszonkét éve ír és ad elő dalokat, ez alatt 24 magyar nyelvű és hat angol albumot rögzített. A kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számtalan szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra, az Adj hitet, a Minden most kezdődik el, a Szindbád dala vagy A fénybe nézz.

Ákos tavalyi stúdióalbuma, A katona imája platinalemez lett és elnyerte az év hazai rock lemezéért járó Fonogram-díjat. Az albumot óriási sikerű, telt házas koncerten mutatta be a Papp László Sportarénában 2011. május 14-én. A koncertet professzionális soksávos stúdiótechnikával és 22 HD-kamerával rögzítették.

A dupla DVD a kétórás előadás mellett számos extrát mutat be: A katona imája albumhoz készült négy videoklipet (Szindbád dala, A fénybe nézz, Szeress így, Utazó), valamint négy kisfilmet 2011 történéseiről és a koncert előkészületeiről. A navigációt interaktív menük és feliratok teszik egyértelművé.

A Blu-ray változat mindezt a tartalmat HD-minőségben, nemzetközi kiadványok szintjén kínálja. Mindhárom kiadvány Tyukodi László remek koncertfotóival, elegáns borítófüzettel jelenik meg. A dupla CD és a dupla DVD különlegesen szép Super Jewel Boxban, a Bluray pedig Elite Single Blu-Ray tokban lát napvilágot.

Országos megjelenés: 2011. október 20.

További infó: www.akos.hu

Nézz meg egy kedvcsináló összeállítást a koncertből!

Címkék: 2011 ákos arénakoncert

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend