2011.10.24.@ 15.10

Édes ízek: megnyílt a chococo csokoládéüzlet!

Budapest, illetve az egész ország nagy örömére megnyílt a chococo csokoládérium- és csokoládéüzlet, ahol több mint háromezerféle csokoládékészítmény várja az érdeklődőket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A tulajdonosok már sikerre vittek egy csokoládé outletet a budapesti Bródy Sándor utcában, elkötelezett hívei a minőségi csokoládékészítésnek- és fogyasztásnak. Az üzlet belsőépítészeti terveit a Geppetto belsőépítészeti stúdió készítette, az üzlet arculatát az Avalanche Kreatív Ügynökség készítette.

A chococo hivatalos nyitóünnepségén négy csokoládémester erre az alkalomra készített csokoládékreációit lehetett megkóstolni. Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe kitalálója, Szántó Tibor csokoládékészítő mester, Varga Gábor mestercukrász, a www.desszert.eu oldal kitalálója és Király Anita (a Lucullus BT csokoládéoktatója) házilag készített csokoládé-különlegességekkel kápráztatták el a vendégeket.

Turóczi Gábor, a Lucullus BT gasztronómiai egyesület (a chococo együttműködő partnere) vezetője örömét fejezte ki az iránt, hogy újabb hely ad majd teret Budapesten a minőségi csokiimádatnak. A chococo a jövőben is tervezi, hogy előrecsomagolt csokoládéi mellett a kézműves csokoládék bemutatóját, illetve felolvasóesteket, egyéb kulturális rendezvényeket is szervez. Ha szereted a csokoládét, mindenképpen érdemes ellátogatnod a csokiszentélybe!

Az üzlet címe: 1013 Budapest, Pauler u. 7.

Elérhetősége: www.chococo.hu

Címkék: chococo csokoládéüzlet édes ízek megnyílt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend