2011.10.25.@ 15.10

Karácsonykor is Bublé!

Szereted a kanadai énekes bársonyos hangját? Akkor hallgasd őt az ünnepekkor is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Michael Bublé különleges karácsonyi ajándékot tartogat számunkra idén. 2011. október 24-én a többszörös Grammy-díjas kanadai énekes ünnepi albumot jelentet meg "Christmas" címmel. A "Christmas" az énekes "Crazy Love" című albumának utódja, mely több mint hétmillió példányban kelt el világszerte, és többszörös platina lett Amerikában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Kanadában is.

"Imádom az ünnepeket, így régi vágyam volt egy igazi karácsonyi lemez kiadása. Hiába volt 35 fokos nyári hőség Los Angelesben, teljesen télies hangulatba kerültünk a felvételkor. Persze sokat segített, hogy karácsonyi dekorációt raktunk fel a stúdióban…. július közepén!" – meséli Bublé.

A "Christmas" producerei David Foster, Bob Rock és Humberto Gatica voltak, a felvételek Hollywoodban és Vancouverben készültek. Az albumon vendégszerepel Shania Twain a "White Christmas" című dalban, a The Puppini Sisters a "Jingle Bells"-ben, és a dél-amerikai szupersztár, Thalia is csatlakozik az énekeshez a "Feliz Navidad"-ban. Bublé saját felfogásában ad elő olyan klasszikusokat, mint a "Silent Night", a "Have Yourself A Merry Little Christmas", az "It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas", és a "Santa Claus Is Coming To Town". Ezen kívül pedig egy vadonatúj dal is helyet kap a lemezen "Cold December Night" címmel, melyet maga Michael írt.

A album dalsorrendje:

1. It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas
2. Santa Claus Is Coming To Town
3. Jingle Bells /featuring The Puppini Sisters/
4. White Christmas /duet with Shania Twain/
5. All I Want for Christmas is You
6. Have a Holly Jolly Christmas
7. Santa Buddy
8. Have Yourself a Merry Little Christmas
9. Christmas (Baby Please Come Home)
10. Silent Night
11. Blue Christmas
12. Cold December Night
13. I’ll Be Home for Christmas
14. Ava Maria
15. Mis Deseos/Feliz Navidad /duet with Thalia/

Az exkuzív CD+DVD kiadvány CD-jén további három karácsonyi dal hallható, a DVD-n pedig az album felvételei során készült werkfilmet láthatjuk.

Címkék: bublé dal karácsony michael zene

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend