2011.10.25.@ 15.10

Punk Rock a Pesti Színházban!

A 2009-ben írt Punk Rock egy olyan témát dolgoz fel, mellyel még nem foglalkoztak magyar színpadon: a dráma sok humorral, de döbbenetes erővel, őszinteséggel beszél a fiatalok konfliktusairól és problémáiról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy angliai középiskolába új diák érkezik: Lilly, aki eddig városról városra, iskoláról iskolára utazott szülei miatt. William, a furcsa, visszahúzódó fiú veszi pártfogásba a kislányt: praktikus tanácsokkal látja el, bevezeti az iskolai életbe, és bemutatja őt barátainak: a vagány Bennettnek, az okostojás Chadwicknek, a szépfiú Nicholasnak, a belevaló Cissynek és a félénk Tányának. Lillynek gyorsan megy a beilleszkedés, talán – William szemszögéből – túl gyorsan is…

Az iskola falain belül ugyanúgy dúl a szerelemi és hatalmi harc, mint a felnőttek világában. A diákoknak túl gyorsan kell felnőniük: önállóságuk igazából magukra hagyatottság, a védettség, az ártatlanság elvesztése.

A Punk Rock olyan események megértésében, illetve feldolgozásában segíthet, melyhez hasonló legutóbb például Norvégiában történt. A Punk Rock nem zenés előadás, de a zene mégis fontos eleme a történetnek, hiszen ez az irányzat a fiatalok számára egy életérzés kifejezését és az azonosulás lehetőségét jelenti.

A magyarországi ősbemutatóban a Vígszínház társulatának fiatal tehetségei játszanak.

Bemutató: 2011. október 9.

Helyszín: Pesti Színház (Budapest V. ker., Váci u. 9.)

Bővebb infóért klikk ide!

Címkék: előadás pesti punk rock színdarab színház zene

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend