2011.11.02.@ 15.11

Steve Lukather novemberben ismét Budapesten

Steve Lukather korábbi budapesti koncertjei után nem is volt kétséges: az amerikai zenész amint lehet, visszatér a magyar fővárosba egy újabb baráti hangulatú, pörgős fellépés erejéig.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A rajongók talán nem is remélték, hogy ilyen hamar viszontláthatják a Toto legendás gitárosát: Steve november 24-én a Barba Negra Music Clubban szerepel. A koncert aktuális európai turnéjának egyik utolsó állomása lesz, így igazán oldott hangulatra, illetve a korábbiaknál látványosabb show-ra készülhetünk.

Steve Lukather egyike korunk legnagyobb gitárosainak, aki nem szorul különösebb bemutatásra – különösen azok után nem, hogy számos korábbi fellépése kapcsán már kimerítően áttanulmányozhattuk lenyűgöző életművét. A tény, hogy Steve ma is évről évre rendszeresen bejárja az öreg kontinenst, jól mutatja, hogy itt koránt sem egy régi sikereiből megélni próbáló, levitézlett zenészről van szó, hanem egy olyan alkotóról, aki folyamatosan dolgozik és új lemezeket ad ki, amelyek ugyanakkora érdeklődést váltanak ki, mint a korábbi klasszikusok. A legfrissebb kiadvány a 2010-es All’s Well That Ends Well című lemez.

„Tudom, hogy rendkívül változatos életet éltem és fantasztikus karriert futottam be – ismeri be Steve saját maga is –, de nem ülök a babérjaimon. Állandóan arra törekszem, hogy egyre jobb dalokat írjak és igyekszem egyre rafináltabban variálni az akkordokat. Minden nap dolgozom. Az eredmény hallható az új albumon.” Így folytatja: “Néha viccesen azt mondom, az elveszett hangokat keresem, és bizonyos értelemben ez így is van. Csakugyan szeretnék rábukkanni valami nagyszerű dologra, ami mindenkit megérint. Erről szól az egész: azért csinálunk zenét, hogy ezen a magasabb szinten tudjunk kommunikálni.”

Időpont: 2011. november 24., 20:00

Helyszín: Barba Negra Music Club (1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.)

Jegyár: 6.900 Ft

Bővebb infó: www.livesound.hu, www.stevelukather.net

Címkék: budapest buli gitár koncert lukather steve

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend