2011.11.07.@ 14.11

Megjelent a Magna Cum Laude új albuma!

A Magna Cum Laudét ma Magyarországon senkinek nem kell bemutatni. Az ország egyik legsikeresebb zenekara, a fesztiválok egyik főattrakciója széles közönséget állított maga mellé eddigi karrierje során. Bátran állíthatjuk, hogy a fiúk a csúcsra értek. Legújabb albumukat hallva ott is maradnak még egy jó darabig.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A zenekar új albuma Belső égés címmel 2011. november 2-án jelenik meg. A lemez dalait az elmúlt pár év érzelmi viharai inspirálták: házasság, halál, betegség és válás mind-mind megtörténtek a zenekartagok életében. A viharos magánéletek egy letisztult albumot eredményeztek, mély mondanivalójú dalokkal, melyek szervesen összefüggenek egymással. Egyfajta konceptalbumról beszélhetünk tehát, ezen témák körül mozogva.

A lemez tele van slágerekkel, ezek közül az első, a “Túl későn” már most is a rádiók kedvence.

Mező Misi énekes ismét teret adott a mikrofonnál egyik társának: ahogy az előző albumon Kara Misát, a dalok szövegíróját hallhattuk énekelni, most Szabó Tibi, a dalszerző is megmutathatta, hogy milyen jól megállja a helyét énekesként is.

A CD-hez egy bónusz DVD is jár, mely a tavaly december 28-i Syma Csarnokos koncert felvételének egy másfél órás kivonatát tartalmazza. A hagyomány pedig nem szakad meg: idén december 28-án ugyanott hallhatjuk élőben a teljes új lemezt és a legnagyobb Magna slágereket!

Címkék: album cd dvd laude magna megjelent

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend