2011.11.11.@ 14.11

Szuper könyvújdonságok az ünnepek előtt

Néhány szuper újdonságot ajánlunk a figyelmedbe, ha szeretnél a legfrissebb könyvekből csemegézni még az ünnepek előtt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gasztro könyvek

Mióta beköszöntött a hideg, mindig ennénk valamit, és fogékonyabbak vagyunk a különleges ízekre is. Ha az ebédet még megoldod, azonban a vacsorával már gondban vagy, szerezd be Jamie Oliver könyvét (Jamie vacsorái, Park Könykiadó, 6500 Ft), amiben 120 egyszerű receptet találsz, amelyek segítségével könnyebbé válik a főzés és az egészséges táplálkozás.Teljesen beleestél a jóképű angol szakácsba? Jamie legújabb, multikulti receptkönyvében (Jamie belevág…, Park Könyvkiadó, 6500 Ft) könnyed variációkat találsz spanyol, olasz, svéd, marokkói, görög, és francia nemzeti ételekre.

Ha gondok vannak a pasiddal…

Kötelékfóbiás a pasid? Steven Carter és Julia Sokol könyve (A férfi, aki nem tud szeretni, Park Könyvkiadó, 2900 Ft) erre a problémára keresi a megoldást. Az interjúkra épülő könyv górcső alá veszi a férfi és a nő szerepét a legkülönbözőbb típusú kapcsolatokban. Ez az okos, világos és gyakorlatias mű segít idejében felismerni a kötelékfóbiára utaló baljós jeleket; felmérni a férfi félelmét – és hajlandóságát a változásra; elemezni a nő szerepét a helyzetben, és elkerülni a szükségtelen stresszt és szívfájdalmat.

Ezotéria minden mennyiségben

Ha lelkes híve vagy az asztrológiának, mindenképpen szerezd be a 2012-es kínai horoszkópokat tartalmazó kötetet (Neil Somerville: Kínai horoszkóp 2012, Édesvíz Kiadó, 2990 Ft). A mi szerkesztőségünkben van többek között tűz-tigris, víz-disznó, fa-patkány, derítsd ki te is, hogy neked milyen lesz a Sárkány éve. Szeretsz jósolni? Ha rendszeresen használod Esther és Jerry Hicks 60 lapos kártyacsomagját (Kérd és megadatik – Kártya, Édesvíz Kiadó, 4990 Ft), egyértelműen azt észleled majd, hogy életed minden számodra fontos területén szűkül a rés a között, ahol vagy, és ahol lenni szeretnél. Szeretnéd megismerni a vonzás törvényét, vagy már régóta sikerrel kamatoztatod? Bob Doyle könyve (Ellenállás nélkül – szenvedéllyel, Édesvíz Kiadó, 2990 Ft) igyekszik eloszlatni a vonzás törvénye körül kialakult félreértéseket, ködös értelmezéseket, és olyan egyszerű gyakorlati programot dolgozott ki, amelynek segítségével örömteli és a szó minden értelmében gazdag életet élhetünk.

A gyógyító kezelések is érdekelnek? Richard Bartlett könyve (A csodák fizikája, Édesvíz Kiadó, 3290 Ft) megmutatja, hogy amit manapság "csodáknak" hívnak, valójában olyan dolgok, amelyekről tudjuk, hogy vannak, de még nem tudjuk "bizonyítani". "A csodák fizikája" nem csak lenyűgöző olvasmány, hanem azonnal alkalmazható technikát is tanít. Dr. Bartlett milliókkal osztja meg saját, személyes élményeit, olyan valószínűtlen témákkal kapcsolatos tudását, mint a levitáció, a párhuzamos valóságok és a láthatatlanság – ami teljesen átformálja világról alkotott véleményünket.

Címkék: könyv ünnep

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend