2011.11.15.@ 15.11

RESET! a Corvintetőn!

A turbofunk olasz mesterei lesznek a Kollektiva külföldi kedvenceit bemutató partiszériájának soron következő vendégei: a RESET! a Crookers mellett Milánó legelkapottabb tánczenei formációja, amely december 3-án a Corvintetőn játszik először Budapesten.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az öttagú RESET! 2007-ben áll össze, azzal a céllal, hogy saját bulijaikkal felrázzák Milánó szerintük egyhangú és elitista partikultúráját. Elektró-sokkjuk működött, mert mára övék a divatfőváros legmenőbb – más-más helyszínen megrendezett, mindig az adott partira tervezett dekorációval és vizuállal felspécizett – klubestje, ami alkalmanként több ezer embert vonz, és olyanok léptek fel náluk az elmúlt évek során, mint a Jack Beats, Foamo, Hervé, Busy P, dAta, A1 Bassline vagy a Cassius. Utóbbi fontos szerepet játszik a srácok életében, mert a francia duónak készítették első remixüket: a Youth, Speed, Trouble, Cigarettes című Cassius-újraértelmezésük ráadásul átütő sikert aratott, és azóta ki sem látszanak a remix-melókból (pl. Alex Metric, Audio Bullys, Fatboy Slim & Hervé, Robyn, The Count & Sinden). 2010-ben leszerződtek Hervé Cheap Thrills kiadójához, ahol hamarosan már a negyedik EP-jük jelenik meg.

A RESET! ütős, de dallamos klubzenévé turmixolja össze az okosan reszelős house-t, a franciás újdiszkót és a seggrázós funkot, ezt a jellegzetesen egyedi hangzásvilágot pedig ők maguk úgy nevezik: turbofunk. Az újsulis elektró nemzetközi élmezőnyébe tartozó RESET! 3/5-e saját számaikkal felturbózott dj-szettel érkezik Budapestre a Kollektiva meghívására: izgalmas, 3-3 elleni dj-mérkőzésnek nézünk elébe!

Kollektiva Loves RESET!
2011. december 3., szombat
Corvintető (1089 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.)
22.00-05.00

DJ-k:
RESET! (Cheap Thrills – I)
Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektiva)
Belépő: éjfél előtt 1200 Ft, éjfél után 1600 Ft (Belépés csak 18 éven felül!)

Címkék: buli corvintető

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend