2011.11.17.@ 15.11

Látogass el a Karácsony Szalonba!

A Hubay Ház több ezer féle karácsonyfadísszel és új szolgáltatással, feldíszített karácsonyfa bérlési lehetőséggel kedveskedik az ünnepi lakberendezés lelkes híveinek

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már csak pár hét, és ránk köszönt a várva-várt Karácsony, így kezdetét veheti az ünnepi készülődés! A szentendrei Hubay Ház, mely Magyarország első és eddigi egyetlen állandó karácsony kiállítása és szalonja, a tengerentúlon és Nyugat-Európában már régóta ismert és népszerű feldíszített karácsonyfa bérlési lehetőséggel, valamint több ezer féle, a világ számos országából érkezett dísszel várja az ünnepi lakberendezés lelkes híveit 2011 ünnepi időszakában. Így minden adott, hogy az idei évben új fejezet kezdődhessen az ünnepi enteriőrök hazai történetében!

Hubay Ház

A Hubay Ház a festői Szentendre belvárosában tárta ki kapuit idén májusban. A hivatalos megnyitó óta eltelt pár hónap alatt több tízezer látogatója volt már a kiállítótérnek, így valódi zarándokhellyé vált Szentendre új turisztikai látványossága. A szalon vitrinjeiben éppúgy fellehetők a XX. század első feléből származó, kézzel készített egyedi karácsonyfadíszek és egyéb míves ünnepi kollekciók, mint a jelenkor legmodernebb irányzatainak különlegességei is. Egy hely, ahol újra visszatérhetnek és megelevenedhetnek a régi szép emlékek, a családi ünnepek meghitt hangulatai.

A Hubay Ház az ünnepi díszek és kellékek valódi kincsestára, ahol koboldok és csengettyűk, csillagok és diótörők, muzeális értékű karácsonyfadíszek, valamint a múlt és a jelen ünnepi kiegészítői várják a kincskeresőket.

A Hubay család sok szeretettel vár minden kedves látogatót és érdeklődőt Szentendre gyöngyszemében, a Karácsony Kiállítás és Szalonban, illetve a Budapesti Karácsonyi Vásárban!

További információ: www.hubayhaz.hu

Címkék: karácsony látogass szalon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend