2011.11.18.@ 14.11

Hallgasd meg Seal vadonatúj albumát!

A Grammy-díjas énekes és dalszerző, Seal nyolcadik stúdióalbuma, a Soul 2 épp most jelent meg. Ha odáig vagy az énekesért, akkor ne hagyd ki ezt az albumát se!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az első kislemez a Let’s Stay Together, melyet már a hazai rádiók is előszeretettel játszanak. A gyűjteményen ismét a két legendás producer, Trevor Horn (Seal, Seal II, Human Being) és David Foster (Soul, Commitment) irányítása alatt dolgozott az énekes. Ezen a lemezen elsősorban a hetvenes évek klasszikusai csendülnek fel, olyan előadók dalai, mint Marvin Gaye, Bill Withers, Al Green vagy Teddy Pendergrass.

A felvételek Londonban és Los Angelesben készültek. “Húsz éves karrierem során két dolog éltetett folyamatosan: hogy jó számokat írhassak és hogy énekelhessek. A Soul 2 dalai természetes folytatásai az előző Soul albumnak, és mind örök klasszikusok. Az egyik legfontosabb oka, hogy még mindig zenélek, az az együttműködés ajándéka. Olyan mázlista vagyok, hogy két zsenivel dolgozhattam együtt ismét, akik nap mint nap inspiráltak engem.” – mondta Seal.

A 2008 novemberében megjelent Soul világszerte kasszasiker volt, rengeteg platina- és aranylemez státuszt ért el, így örömmel vágtak bele a Soul 2 munkálataiba, ami három évvel az első után végre megjelent.

Címkék: album cd seal soul zene

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend