2011.11.18.@ 15.11

Újra vár a Hó-Show!

A több mint 20 éves szezonnyitó Hó-Show idén is számos újdonsággal és kedvezménnyel várja kiállítóit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A téli sportok területén tapasztalt trendek hatására változtak a vásárlói igények és a vásárlói magatartás. Ehhez alkalmazkodva a Hó-Show tematikája is módosult. Az idei kiállítás területét 4 tematika szerint rendezik be a szervezők: a téli sportok, a street sportok, az indoor és az outdoor sportok egyaránt helyet kapnak.

A téli sportok mellett nagyobb hangsúlyt fektetnek az egyéb aktív kikapcsolódást nyújtó sportolási lehetőségekre is.

Az élmény idén is garantált:

A téli hangulatot többek közt az ingyenes korcsolyapálya teremti meg, amely ötletes megoldásokkal behálózza a kiállítás területét. A kalandvágyó látogatók próbára tehetik magukat az 1.000 négyzetméteres lesiklópályán és a sífutópályán.

A street sportok jegyében a bringásoknak kedveznek, hiszen felépül egy korlátokkal, lépcsőkkel felszerelt biciklipálya, ahol kerékpártesztelésre is lesz lehetőség. Ők a kiállításon kedvezményesen vásárolhatnak felszereléseket, különböző kiegészítőket biciklijükhöz. Bemutatják az idei és jövő évi modelleket és megismerkedhetnek többek közt a Cube, Shimano, Campagnolo, Gepida márkák kínálatával is.

Mászófalat, jégfalat mászhatnak az outdoor sportok kedvelői. Azokat, akik más jellegű mozgásra vágynak, várja a fittness és cardio gépeket kiállító részleg.

Újdonság a kiállításon: Jégszobrász bemutató

A nyitónapon, a passzázs soron készítik el elismert művészek szobraikat hatalmas jégtömbökből, amelyek különleges látványt nyújtanak a kiállítás idején. A szoborfaragási technikákat a látogatók is kipróbálhatják.

Nem csak havat, bort is hoz a november!

Idén a HóShow, Spa&Wellness, Terepzóna kiállítások mellett először rendezik meg az Ízek és Borok gasztronómiai kiállítást is.

Időpont: november 18-20.

Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest Albertirsai út 10.)

Bővebb infó: www.hoshow.hu

Címkék: hó-show újra

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend