2011.11.28.@ 15.11

Jane Birkin a Corvintetőn!

Élvezd a modern franci sanzonzenét Jane Birkin koncertjén egy négyfogásos, francia vacsora keretében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jane Birkin neve majdhogynem egyet jelent a modern francia sanzonnal. Világhírt második férjével, a francia kultúra nagy provokátorával, Serge Gainsbourg-ral énekelt duettjével, a Je t’aime… Moi non plus-vel (Szeretlek… Én se téged) szerzett, hogy aztán énekesnőként, színésznőként és közéleti személyiségként megkerülhetetlen intézménye legyen Franciaországnak. Régóta várt, első magyarországi koncertjén Gainsbourg-válogatást ad elő, némi csavarral: ezúttal – a tavaszi földrengés és cunami emlékére – japán zenészek kísérik Birkint, és játsszák némiképp „keletiesítve” az ismert dalokat.

Különlegességként az estre koncert+vacsorajegy is váltható, 12 500 forintért, amely tartalmazza a koncertjegy, illetve a koncertet megelőző, erre az alkalomra összeállított négyfogásos, franciás vacsora árát. A menüről és a programról a www.a38.hu oldalon lehet tájékozódni.

Jane Birkin (F) Sings Serge Gainsbourg – Via Japan
Tours de France – Francia zenei sorozat
2012. január 22., vasárnap 20h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 7000 Ft, elővételben: 6500 Ft. Koncert+vacsorajegy csak elővételben: 12 500 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve az összes ismert jegyirodában.

Hallgasd meg Jane leghíresebb számát!

Címkék: francia koncert

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend