2011.11.30.@ 13.11

Meditálj a lelki békédért!

Mindig is érdekelt a meditáció? Az alábbi két kötetből elsajátíthatod az alapokat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A címekre kattintva megrendelheted a könyveket a polc.hu weboldalról 20% kedvezménnyel!

Mark Nepo: Meditáció minden napra – 365 lépés a szellem ösvényén (Édesvíz Kiadó)

"A könyvben leírt felismerések gyűjtögetése olyan volt számomra, mint csillogó kövek keresgélése az ösvényen. Megálltam és elgondolkodtam rajtuk, tanultam tőlük, majd zsebre tettem őket, és továbbmentem. Két év elteltével pedig meglepődve pakoltam ki a zsebemből a köveket, hogy megnézzem, mit találtam. Az út ragyogó darabkáiból állítottam össze ezt a könyvet.

Ez az útitársnak és lelki társnak is beillő kötet az én életemből, valamint másoknak a saját emberségükkel folytatott küzdelméből vett csodák szövete, amelyet a nagy bölcseleti tradíciókból vett igazságok tarkítanak. Az év minden egyes napjára jut egy-egy elmélkedés, így áll össze a könyv, amelyet a lélek útját segítő kalauznak szántam. Minden fejezet végén egy-egy gyakorlatot találsz, amely teljesen újszerű megközelítés segítségével ébreszti föl az elmét és az érzékeket.

Őszintén remélem, hogy könyvem lapjai meglepnek, felfrissítenek, kifényesítik a lelked, és hogy segítenek neked élni, szeretni és megtalálni a boldogságot." (Mark Nepo)

Paul Galbraith: Meditációs megújulás (Varázsládika Könyvkiadó)

Ezt a könyvet ajánljuk mindenkinek – a hajszolt üzletembernek, a szorgalmas értelmiséginek, a versengő sportembernek, a megtépázott idegrendszerű szülőnek, és a vizsgadrukkal küzdő diáknak.

Címkék: béke könyv lelki meditálj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend